Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Kod nas u kvartu ima jako puno djece (al mi smo kvart s najvećim brojem djece po glavi stanovnika) tako da uvijek svi na listi imaju maksimalan broj bodova i veliki broj djece se ne može upisati.

Oni koji po prebivališti ne pripadaju vrtiću su odbijeni odmah u startu. Puno ovisi o kojem se kvartu radi.

U centru, na Krugama i sl. je sasvim sigurno više slobodnih mjesta u jaslicama nego recimo kod nas. Na Krugama se upiše recimo 1 razred prvašića (i to 16-17 učenika) a samo u našu školu (a ima ih nekoliko u krugu 2 km) preko 100 prvašića.

jelena drago mi je da ste dobili jaslice
Pričaš ti to općenito ili za ove upise? Toga nije bilo upisivala su djeca od svukud, da je tako ko što pričaš onda bi grupe bole iz kvarta eventualno nešto sitno dalje, ali nije tako imaš klinaca od lučkoj do Sesveta i od šestina do Jarunu. Baš sam danas gledala samo ih par nije upisano a koji su stariji od godinu dana nekih do 15klinsca,dok je onih ispod godinu dana do,"60,""postoji velika mogućnost da će još par biti upisano na jesen. Nekad su bili i bodovi i datumi rodenjs