Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Sv.Duh - prisustvo oca bez tecaja?

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sv.Duh - prisustvo oca bez tecaja?

Ja sam na strogom mirovanju pa MM i ja nismo mogli na tecaj. Dr. Miskovic je reko da ne bi smjelo biti problema, Dr. Jakovcic je ispustio neki posprdni komentar
    Je li netko od vas imao muza kraj sebe, a da niste prosli tecaj?
    Mi smo prosli tecaj za prvu trudnocu i MM je prisustvovao porodu, ali to navodno nis ne znaci.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam isto cula da ne pustaju bez tecaja.
    mm je bio sa mnom na prvom porodu, al smo svejedno otisli i sad na 'tecaj', bas iz tog razloga.
    rijec tecaj je namjerno pod navodnicima jer je cijela prica trajala cca 45 minuta ( sa pitanjima na kraju), doktor je napisao 'prisustvo na porodu' i udario svoju stembilju na moju povijest bolesti.
    kraj mene je sjedio jedan buduci tata koji je dosao sam jer mu je zena isto na mirovanju pa mu je netko rekao da dodje sam po 'potpis'.
    eto- to je sve sto znam.

lidac2004

Početno

mi smo prosli tecaj ali nas niko nije trazio potvrdu,a mi smo (pametni :/ ) sami dali :/

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I mi kad smo bili jedan je budući tata došao sam, ali nas nitko nije ni pitao za tečaj, a nisam ni čula da su nekome radili probleme.

PS. Dr. Jakovčić često ima posprdne komentare, vezano uz bilo šta.

sretno !

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi nismo bili na tečaju. Nitko nas nije ništa pitao i pustili su mm bez problema da bude sa mnom. Obožavam ih.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nismo bili na tečaju jer je MM već prisustvovao prošlom porodu (isto SD) i to nakon odslušanog njihovog tadašnjeg tečaja koji je trajao mjesec dana i koštao 400 kn. Uglavnom, nismo imali sreće. Bio je dežuran ... onaj što je zamijenio Kurjaka (zablokirah) i eto - MM ovaj puta nije smio biti sa mnom.
    Pouka: ako nisi tip od svađe i natezanja, lakše je otići i obaviti tu formalnost - za svaki slučaj.

Početno

Podižem samo da pitam, premorena sam i ne da mi se dalje kopat...

Jel mora baš bit njihov tečaj ili može potvrda bilo kojeg DZ? Našla sam neke koji su preko vikenda pa bi nam to stvarno više odgovaralo :/ a pitanje je da li će me za ovaj mjesec primit na SD tečaju, termin mi je za 7 tjedana ali postoji velika mogućnost da se mali požuri pa ne bi riskirala da se prijavimo za lipanj i da mi odbiju MMa jer nismo stigli...

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zvala sam još u 4. mj. SD da se prijavim za tečaj, tada je bio prvi slobodni termin 15.06., prije toga je sve zauzeto.
    Što se tiče potvrde sa tečaja iz nekog DZ-a, mislim da primaju. MM i ja smo bili na tečaju u DZ Medveščak pa nam je sestra rekla da SD priznaje njihovu potvrdu. U biti, koliko sam shvatila, potvrde sa tečaja iz DZ-a priznaju sve bolnice osim Petrove, ona priznaje potvrdu samo sa svog tečajai.
    Najbolje da nazoveš SD i tamo se raspitaš.

Početno

Saznala sam da primaju, a saznala sam i divotu oko tečaja u Klub trudnica SD - nigdje na njihovoj stranici se ne spominje plaćanje, kad sam im se javila na mail dobila odgovor da me mogu ugurat još ovaj mjesec i da 'trebate uplatiti do ponedjeljka u 18h' :?

Gledam, zbunjena, odem tražit cijenu, nema nigdje...otvorim att file s programom i vele cijena 500kn...

I to naplaćuju NAMA što dolazimo tamo, 'patrneru je tečaj besplatan' :shock: Pa ne pada mi na pamet.

Ono, još nek uvedu porez na seks bez zaštite i bit će na konju

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anči prvotno napisa
    Gledam, zbunjena, odem tražit cijenu, nema nigdje...otvorim att file s programom i vele cijena 500kn...

I to naplaćuju NAMA što dolazimo tamo, 'patrneru je tečaj besplatan' :shock: Pa ne pada mi na pamet.

Ono, još nek uvedu porez na seks bez zaštite i bit će na konju
    da, prava demografska pokitika!
    za ne povjerovat .

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pokitika
    politika

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ena jel to znači da 15.06 ideš na tečaj?

mmmil

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa
    ja sam isto cula da ne pustaju bez tecaja.
    mm je bio sa mnom na prvom porodu, al smo svejedno otisli i sad na 'tecaj', bas iz tog razloga.
    rijec tecaj je namjerno pod navodnicima jer je cijela prica trajala cca 45 minuta ( sa pitanjima na kraju), doktor je napisao 'prisustvo na porodu' i udario svoju stembilju na moju povijest bolesti.
    kraj mene je sjedio jedan buduci tata koji je dosao sam jer mu je zena isto na mirovanju pa mu je netko rekao da dodje sam po 'potpis'.
    eto- to je sve sto znam.
    Mi smo također prošli tečaj, ali nas na Duhu to nitko nije tražio. Oni su presretni kada znaju da će netko biti s tobom jer je njima lakše. Tako da ti na Duhu ne traže tečaj. Inače su jako ljubazni i vrlo fleksibilni.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ima li netko friškiju informaciju o tome da li na SD puštaju npr. frendicu na porod umjesto tatice koji bi radije čekao sretne vijesti vani (a i ja bih nekako radije tako) ?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Sv. Duh.

Moj je suprug bio na porodu, iako nismo išli na tečaj. Nitko nas nije ni pitao za tečaj nego samo hoće li suprug biti sa mnom. Prilikom jednog pregleda na vratima rađaone sd vidjela sam obavijest da je potvrda sa tečaja obvezna i broj telefona bolnice gdje se može predbilježiti za tečaj. Nazvala sam taj broj, a osoba koja mi se javila rekla je da oni više nemju tečajeve (rekla je da je ta obavijest stara). Zato nismo tečaj ni obavili, ali na sreću nije nam niti trebao.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jako inzistirali na potvrdi meni i mm-u... pretpostavljam jer izgledamo kao freakovi..
    neke druge nisu ni pitali a ja morala iskopavati potvrdu iz hrpe papira

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM i ja smo bili na tečaju (besplatnom) na Sv. duhu prije prvog poroda, dakle prije malo više od 4 godine.
    MM je bio na prvom porodu, potvrdu nas nitko nije tražio.
    Sad prije drugog poroda samo sam tražila od dr. u trudničkoj ambulanti na Sv. duhu (kojeg sam tad vidjela prvi put) da mi napiše na onaj papir s pregleda da ce otac prisustvovati porodu. I tako je i bilo - nitko nije pravio probleme.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Rekao sam dr. Matijeviću (još jednom mu hvala za sve) da nema smisla da idem na bilo kakav tečaj jer sam prva dva puta bio na porodu bez tečaja i sve je bilo OK. Na to je on udario pečat na povijest bolesti i rekao OK onda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •