Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Unutarnji konflikti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja mater uzima mojih troje djece svaku subotu navečer do nedjelje popodne, nekad čak i navečer. <Imam užasnu grižnju savjesti. Toliko da svaku subotu haračim po kafićima i pijem pivu. I ne razmišljam o djeci

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mater uzima mojih troje djece svaku subotu navečer do nedjelje popodne, nekad čak i navečer. <Imam užasnu grižnju savjesti. Toliko da svaku subotu haračim po kafićima i pijem pivu. I ne razmišljam o djeci
    Moja je uzimala dvoje mojih svaku subotu ujutro i čuvala do nedjelje popodne. Tako da muž i ja možemo van. Pa tako godinama. Čim bi koji napunio godinu dana, prije ne. ( kad se rodila treća, mama je imala previše godina, a i mi smo već prestali izlaziti)
    Priznajem da sam ih čista srca ostavljala roditeljima, ni na trenutak ne misleći da će im nešto faliti.

Agrum, ako misliš da nije u redu ovako kako je sada, promijeni. Ili prestani raditi danju po kući ( ili prestani raditi ) i samo brini o svom djetetu, ili se pokušaj pomiriti sa trenutnom situacijom, ili samu sebe uvjeri da je, možda, baš dobro ovako kako je. Ti možeš raditi, i na poslu i doma, dijete je zbrinuto i sretno, a zajedno provodite maksimum vremena koje možete.

Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je uzimala dvoje mojih svaku subotu ujutro i čuvala do nedjelje popodne. Tako da muž i ja možemo van. Pa tako godinama. Čim bi koji napunio godinu dana, prije ne. ( kad se rodila treća, mama je imala previše godina, a i mi smo već prestali izlaziti)
    Priznajem da sam ih čista srca ostavljala roditeljima, ni na trenutak ne misleći da će im nešto faliti.

Agrum, ako misliš da nije u redu ovako kako je sada, promijeni. Ili prestani raditi danju po kući ( ili prestani raditi ) i samo brini o svom djetetu, ili se pokušaj pomiriti sa trenutnom situacijom, ili samu sebe uvjeri da je, možda, baš dobro ovako kako je. Ti možeš raditi, i na poslu i doma, dijete je zbrinuto i sretno, a zajedno provodite maksimum vremena koje možete.
    Radim zapravo sve u interesu djeteta, samo mi je ponekad potrebna podrška. Mame oko mene se ne otvaraju baš, svima je sve divno i krasno, a tu na forumu je ipak lakše dobiti savjet i podršku..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Kraljice!

S druge strane, otkadja nisam bila vani,sramota....Ne mislim tu na svoje rekreacije ni na izlaske zajedno s djecom nego onak, da s mužem odem nekamo. Ili bezmuža, svejedno. A klinci su sad oba izašli iz osnovvne škole...

Daklem, vrijeme je da se krene....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •