Možda ti je kao i kod nas samo neki skok u razvoju i tjelo traži više hrane i slatkoga. Mene je isto bila uhvatila panika jer se bio udebljao oko 4 kilograma u par mjeseci. radi se o dječaku, isto 2 razred osnovne. Nama je ta faza počela prošle godine pod kraj ljeta... stalno je bio gladan a kad ga ja uhvatila želja za slatkim..to je bilo grozno. Inače nikad ne držim slatkiše doma ali on je doslovno plakao da mu dam nešto slatko kad mu nebi dala. Grozno. Inače je bio dijete koje je uvijek bilo mršavo-u nekim periodima čak i premršavo, 3x tjedno ima treninge i uvijek je u pokretu pa me ovaj dolazak na skoro 37 kilograma na 137 visine prestrašio. Bilo je dana kada on cijelo popodne nebi prestajao jesti

. Negdje poslije Nove godine je prestao toliko puno jesti i čak je do sada skinuo 3 kilograma. Sad je na nekih 33,5 kg.
Unutra svega toga smo radili krvne pretrage iz drugog razloga i doktorica mi je rekla da su svi nalazi dobri, no da se nastavilo to prejedanje i debljanje išli bi bili na dodane pretrage.