Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Gdje je Lego najpovoljniji?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Gdje je Lego najpovoljniji?

Neki dan sa Smjehuljicom kupovala dar za jedan dođendan, Lego vilenjake, pa je i ona poželjela Lego Frozen, onaj za velike klince. Obični Lego.
    I kupim ja to.
    http://brick.hr/teme/lego-disney-pri...6.html?q=41066
    Platim 234 kn u Baby centru.
    Neiskusna, što ću.

I jučer složimo mi to, ona se raspameti... rekoh kad joj tako dobro čini, idem vidjeti što ima još u toj seriji. (Ima kozice i sva je jadna i neraspoložena, Lego joj baš podigao raspoloženje, a čeka nas još bar cijeli tjedan biti doma). I guglam i skužim da je to kod nas hebeno skuplje nego vani! (Znam da padam s Marsa, ali moram se ispuhati!)

Uglavnom, ono što kod nas na vremenski ograničenoj akciji košta na popustu 300 kn (redovna cijena 350), u gb je 201, a u de 226.
    Arendalle dvorac kod nas 500 kn, a u GB 335 kn. Ma mislim... Tko nas dere? Trgovci? Država? Oboje?

No, da se vratim na pitanje... gdje u HR kupiti Lego i platiti manje? Najmanje.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvatati akcije pred Božić i Uskrs.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mojca nigdje lego nije bas jeftin. Ali kod nas porez od 25% sigurno ne doprinosi povoljnoj cijeni.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ebay, oglasi?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Chaty, mrzim hvatanje božićnih i sl akcija, tad su gužve po dućanima... a ja sam luda od pomisli na odlazak u dućan vikendom, a kamoli u to vrijeme.

Žuta, želim novo... i pitanje je generalno, ne samo za ovu kupovinu.

Spajka, ma ne čini se meni da je Lego vani smatran tako skupom igračkom kao kod nas. Ono generalno...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Onda gledaj na to ovako. Lego će uvijek biti popularan. Danas pljuneš 400 kn. Kada za pet godina maloj dojadi, ti ga prodaš za 200 kn. Tako da je realno koliko si izdvojila za tu stvarčicu 200 kn.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala na podsjetniku, neki dan sam upravo tu formulu predstavila frendici koja je dvojila da kupi Ergo baby ili ne.

Ali... svejedno, mrzim platiti više... osim toga, nek se iz Lego seta izgubi jedna kockica, to više nije to.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a i Lego se ne prodaje

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Žuta srijeda u CC-Muller 20% sniženje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

najpovoljnije da ti susedi ostave ga u smetlarniku, tak su moji prošli tjedan došli u posjed ljepe zbirke kocka i ljudi

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    a i Lego se ne prodaje
    I to...

Meni je tako žao što nemam svoje kockice. A imala sam ih jaaaaako malo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    najpovoljnije da ti susedi ostave ga u smetlarniku, tak su moji prošli tjedan došli u posjed ljepe zbirke kocka i ljudi
    Hehehe, nek operu...

I naša zbirka je višestruko naslijeđena, pitam ponekad da li se to može dati dalje, ali figa... Ne bi se moji toga riješili iako se već rijetko igraju, osim kad im netko dođe u goste.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sredila sam to ja već

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ih cesto nosila iz berlina jer bi.morala nesto donijeti s puta i nikada nisam vidjela da su cijene bitno nize. Jedino sto su uvijek imali par artikala ne nekoj akciji koja.bi onda bila oko 30%.
    U mulleru nikada nije 20% na zutoj srijedi za igracke, nego par puta godisnje. Nedavno je bilo za dan djeteta , mislim 1.6.
    Ponekad ima i superkonzum 25% na igracke kao vikend akcija.
    Posljednje uređivanje od pituljica : 18.06.2016. at 15:47

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mojca, mm je jednostavno stekao naviku da uvijek kad ide u bilo koji veći dućan, prođe kraj police s legicama i baci pogled šta je na akciji
    zna se desit da ode po jogurt, a vrati se s legicama
    jer akcije znaju bit solidne, mada slažem se da je sve to prilično skupo. i naravno, ne računaj na Frozen na akciji sljedećih par godina
    ali nekako, nisam dosad požalila ni za jednom kunom investiranom u to. moj se igra s njima dosta, sada već može potpuno sam po uputama složit vrlo komplicirane setove, u nekoliko knjižica.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

inače je moj prigovor Legu da su ipak i dalje više orijentirani na dječake
    jednom sam uzela katalog i brojala stranice s proizvodima namijenjenim dječacima i onima namijenjenim djevojčicama, i omjer je bio tipa 70:15.
    A onda mi je jedna djevojčica rekla da ona više voli lego city nego ove "ženske" jer ženske uvijek imaju puno manje dijelova, pola toga je već složeno

a taj lego city bi teoretski bio kao nekakva neutralna kategorija, trebao bi imati razne gradske sadržaje, a ti gradski sadržaji su: sve vrste policijskih vozila i policijskih postaja, sve vrste vatrogasnih vozila, vučne službe i spasilački helihopteri.. nisam nikad vidila nešto tipa škola, vrtić, muzej, igralište, park..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    inače je moj prigovor Legu da su ipak i dalje više orijentirani na dječake
    jednom sam uzela katalog i brojala stranice s proizvodima namijenjenim dječacima i onima namijenjenim djevojčicama, i omjer je bio tipa 70:15.
    A onda mi je jedna djevojčica rekla da ona više voli lego city nego ove "ženske" jer ženske uvijek imaju puno manje dijelova, pola toga je već složeno

a taj lego city bi teoretski bio kao nekakva neutralna kategorija, trebao bi imati razne gradske sadržaje, a ti gradski sadržaji su: sve vrste policijskih vozila i policijskih postaja, sve vrste vatrogasnih vozila, vučne službe i spasilački helihopteri.. nisam nikad vidila nešto tipa škola, vrtić, muzej, igralište, park..
    Ima Lego City škola, moji su to htjeli, ali je bilo preskupo... eh, sad, ima tome već dosta vremena.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naručila sam s njemačkog amazona elsin dvorac, zahvaljujući frendici iz DE koja ima besplatnu poštarinu.
    A s engleskog ću Arenddale... za neku drugi priliku.

Sreća pa me ta spomenuta frendica sjetila da sam joj pred pola godine unaprijed kupila novu Lego Meridu (ebay 15 eur), pa će dobiti kad ju ulovi kriza češanja.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da i meni su ti ženski bez veze i na pol složeni, a s univerzalnim se svakaj moze

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sjetila sam se da imam još jedan Lego set u pripremi, serija Belville, pa sam ga izvukla, sad smo ga složili. Roza ženski je, kockice su puno 'tvrdje' nego na Frozen i puuuuno jednostavniji je. Set je dobila kad se rodila. Ima biti da su čuli da su ženski setovi premalo zahtjevni, pa su ih popravili.
    Za istu dob su.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uuu,ja sam za tim dvorcem pred Božić imala pravu potjeru, u Mullera su mi izašli u susret i povukli ga iz neke druge butige...tamo je bio daleko najpovoljniji,uspoređivala sam cijene na bricku i drugdje....ako nemaš konkretnu prohtjeve/narudžbe uvijek su neki setovi negdje na akciji....
    a to naručivanje iz vani, kad uračunaš poštarinu i ne bi bilo neke velike razlike,jedino sam naišla na neke refuzo pakete,tipa 400-500kom kocki neke serije pa bude povoljnija cijena...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 18.06.2016. at 21:52

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nije mi poštarina iz vani problem, brat je u UK i dolazi često, pa može donijeti, a frendica u DE ima pravo na besplatnu poštarinu na poslu, pa mi može poslati paket.

Naručila sam dvorac, stiže krajem tjedna, nadam se.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tre zanima kaj od ovog http://brick.hr/teme/lego-friends imaju dosta popusta, vrti područja koji te zanimaju imaju neki popuste i do 40%
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.06.2016. at 19:48

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja ne znam jesam li skrta ili sto ali ubija me ideja da dam par sto kn za nesto sto se moze sloziti samo jedna stvar.
    Pa smo kupili jedan veliki univerzalni set, s kojima mozes napraviti hrpu toga umjesto tematskih setova. Mislim da cu iduce kupiti eventualno jos jedan. Ostalo -ak dobiju od drugih ok, ako ne - ne mislim da cu se ja pretrgnuti od kupovine.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Istina.
    Jedan univerzalni od 1200 kom sam kupila pred 10 godina. I njega smo neki dan otvorili. )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam mislila da smo to već na početku rekli

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lego je inače po cijeni u ZG najpovoljniji u Nami, recimo set koji inače košta 170 kn, u Nami je 150
    nije im sad neki bijesan izbor, ali bez akcija su najpovoljniji

eto kao info

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Lego je inače po cijeni u ZG najpovoljniji u Nami, recimo set koji inače košta 170 kn, u Nami je 150
    nije im sad neki bijesan izbor, ali bez akcija su najpovoljniji

eto kao info
    Hvala! To je odgovor na moje pitanje!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam jesam li skrta ili sto ali ubija me ideja da dam par sto kn za nesto sto se moze sloziti samo jedna stvar.
    Pa smo kupili jedan veliki univerzalni set, s kojima mozes napraviti hrpu toga umjesto tematskih setova. Mislim da cu iduce kupiti eventualno jos jedan. Ostalo -ak dobiju od drugih ok, ako ne - ne mislim da cu se ja pretrgnuti od kupovine.

Slažem se.
    Dobio mali od frendice po želji za ročkas nekoliko setova.
    Gledam te setove, npr. Star wars; ogromna kutija, a unutra mala vrećica puna malih ne kockica, već štapića, kuglica i sl. bezveze skroz, a skupoooo.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.
    Dobio mali od frendice po želji za ročkas nekoliko setova.
    Gledam te setove, npr. Star wars; ogromna kutija, a unutra mala vrećica puna malih ne kockica, već štapića, kuglica i sl. bezveze skroz, a skupoooo.
    Da, ali na kraju imaš igračku.
    Moja se već par dana igra sa setom kojeg je dobila.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa od svakog seta se moze slozit svasta osim, ako ima tri kockice u istoj boji

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    moj već tri godine
    te igračke koje složiš budu super, pogotovo te kasnije kompliciranije, svaka se vrata otvaraju, ispaljuju čuda razna, svijetle..

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moji imaju par tih setova. Složeni 1x i od onda stoje složeni. Nisu ih niti jednom rastavili pa ponovno sastavili. Kao igračka auto, letjelica, formula su manje praktični od pravih jer svako toliko neki komad otpadne. A koštaju 10x više od takve iste igračke koja nije lego nego "obična".

Kod classic kolekcije, ako žele nešto novo moraju rastaviti staro da bi napravili nešto novo. I s tim se češće igraju. To je bar moje iskustvo. A za slaganje 1x u životu nekog seta i kasniju višegodišnju brigu da se neka set-posebna mini-kockica 2x2mm ne izgubi mi se stvarno ne da davati 300+ kn

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi imamo brdo Legića, bolje da šutim koliko.
    Imamo složenih setova, pa ih sve rastepe, pa negdje opet slaže,...
    Poanta je da i ako zagubimo koju kockicu, svi setovi imaju slične dijelove, puno istih dijelova, samo različite boje,... pa stavimo zamjensku kockicu.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo brdo Legića, bolje da šutim koliko.
    Imamo složenih setova, pa ih sve rastepe, pa negdje opet slaže,...
    Poanta je da i ako zagubimo koju kockicu, svi setovi imaju slične dijelove, puno istih dijelova, samo različite boje,... pa stavimo zamjensku kockicu.
    x
    Nedavno je bila emisija o lego kockicama i kako im cijena s godinama raste....pa je MM zaključio da ja naša J. bogata.
    Isto ne smijem reći koliko ih imamo, ali to je jedina igračka s kojom se ona stalno igra, sve druge kratko traju. Sastavi jedan set pa rastavi pa od setova slaže nešto novo.
    Već sad kuka kako ne može odlučiti koje će legiće za Božić

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi jos nemamo brdo legice... al ja sam ih imala ko dijete... a svaki set sam rastavljala i sastavljala milion puta, nekad po uputama za taj set, a nekad sam te kockice koristila za sto drugih stvari. A i svaki set je dolazio sa vise predlozenih slika sto od njega napraviti (doduse ne i uputa

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Super za nju, ali često to nije tako.
    Ovom malom je palo na pod, razletilo se, komadići se rasuli po sobi, neke dohvatio pas.
    I tako...
    Moja ima one kuće, avione, shutleove i stoje složeni. Kao skulpture na polici.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a to je očito individualno, jer moj se igra s njima najviše od svih igračaka

ko što ima djece koja se igraju s plišancima, meni to SF

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    a to je očito individualno, jer moj se igra s njima najviše od svih igračaka

ko što ima djece koja se igraju s plišancima, meni to SF
    Mi svaku vecer spremimo pet plisanaca u krevet a kad idemo vani, cesto povedemo jednoga sa sobom... neki dan je zirafa isla s njim vozit autice na Znjanu... a jednom ih je svih pet strpao u autic na Benama... i onda ih je poslije ispitivao kako im je bilo :D

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mojem pišanci ( tak on zove plišance) služe samo za spavanje, apošto imam klince s velikom razlikom u godinama, ispada će će lego bit aktualan još najmanje 10godina.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji bas nisu voljeli legice, i suprotno vasem misljenju, prodala sam ih.
    Cijena im raste jedino ak imate sve dijelove. Prije prodaje sam se dobro naigrala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •