Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Tko je iznad 35 i tesko ostao trudan....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa ovisi o razlogu neplodnosti,mislim

Ako zena ima visok fsh i mali amh, nikakva tjelesna aktivnost nece pomoci

Ja recimo imam pcos, i uz metformin i vjezbanje sam unormalila cikluse, skinula kile. Znaci sad kad imam ovulaciju mogu i zatrudniti,prije nisam mogla

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ovisi o razlogu neplodnosti,mislim

Ako zena ima visok fsh i mali amh, nikakva tjelesna aktivnost nece pomoci

Ja recimo imam pcos, i uz metformin i vjezbanje sam unormalila cikluse, skinula kile. Znaci sad kad imam ovulaciju mogu i zatrudniti,prije nisam mogla
    Ovako i ja, imam pcos oduvijek, ciklusi su mi bili 3-6 mj., ovulacije niotkud. Jedan mi je ginekolog rekao da skinem salo s trbuha (nisam predebela, al sav visak imam na trbuhu). I onda sam pocela citat neke knjige o neravnotezi hormona i prehrani i izbacila bijelo brasno i secer dok sam pokusavala ostat trudna. I pila macinu travu i vrkutu. I piskila na lh trakice (slicno kao stapici za dokaxivanje trudnoce, piskis na njih pa pokazuju ima li ovulacije, ima u apoteci, ali su skupi - 5 kom/100 kn, a jeftiniji su na njuskalu ili naruciti preko neta).

Uglavnom, trcala nisam, ali sam jako pazila sto jedem da dobijem ovulaciju. Je li vise pomogla prehrana ili čajevi ne znam, al imala sam ovulacije na 90-tak dana.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

(Sad bi jos mogla objaviti MM da cu se okaniti svih tih tabletica I pouzdati se iskljucivo u nordic walking!)
    Posljednje uređivanje od Uh-puh : 22.06.2016. at 23:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •