-
Moje je mišljenje da je tijelu ipak lakše ako ima neku koliko toliko idealnu težinu i da je važno biti što zdraviji, nisam neki stručnjak, ali mislim da je tu metabolizam bitan, muž i ja godinama pokušavali dobiti dijete, isto teški idiopati, znači nigdje ništa u nijednom nalazu, apsolutni misterij, niti bilo kakvih drugih problema, isto sam bila iznad 35 kad smo počeli pokušavati, ja isto nisam idealne težine, jajne stanice super, rekli mi doktori da mi tijelo ima 25 godina, i opet ništa, do pomoći doktora i curice koju smo na žalost izgubili
Nekad sam bila sportski tip, s godinama je bavljenje sportom prešlo u gledanje biljara na Eurosportu ili igranje šaha, znači teška statika, plus velike količine stresa zbog raznih neželjenih događaja, sad kilice su tu, ali isto nisam luda za trčanjem i aerobikom kojeg organski mrzim, ali pokušavam se šetati, i išla sam jedno vrijeme na jogu što bih definitivno svakom preporučila, to je više za nas statičare, ležiš, a znojiš se i vježbaš, nema trčanja i tih fora
Sve je to individualno, imaš žena od 150 kg koje najnormalnije imaju djecu, svako tijelo je kemijski drugačije, i eto žalosti me da se u nekim privatnim klinikama može prek HZZO-a ići na MPO kako bi se smanjile liste čekanja, ne žalosti me to nego liste koje su se povećale, zašto ljudi imaju toliko problema ostati trudni danas, znači da nešto debelo ne štima oko nas, a time direktno utječe i na nas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma