Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Tko je iznad 35 i tesko ostao trudan....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ovako kao Kaae mislim.Ja sam trkacica i definitivno.bi ti pomoglo da se osjecas bolje fizicki i psihicki.
    eh sad bas da ces zatrudnit od trcanja i ne.

zasto ne bi probala pomalo trcati samo ti trebaju tenisice i volja
    A jel muz ima svjeze nalaze? Mozda i njemu treba trcanje
    Problem mi je trcati zbog vratne kraljeznice, osjecam svaki korak u vratu. Imam stapove za Nordic walking, pa se nakanjujem vec neko vrijeme. Nisam ja bas debela, ali ima me vise nego pozeljno.
    Mislim da je u mojim godinama neka fizicka aktivnost prijeko potrebna za bolje opcenito stanje.... Ali Kaae, hoces reci da su tebi te dvije kile bile presudne za ovulaciju?? Kako to? Koje veze imaju te dvije kilice sa ovulacijom?
    Posljednje uređivanje od Uh-puh : 21.06.2016. at 20:22

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Problem mi je trcati zbog vratne kraljeznice, osjecam svaki korak u vratu. Imam stapove za Nordic walking, pa se nakanjujem vec neko vrijeme. Nisam ja bas debela, ali ima me vise nego pozeljno.
    Mislim da je u mojim godinama neka fizicka aktivnost prijeko potrebna za bolje opcenito stanje.... Ali Kaae, hoces reci da su tebi te dvije kile bile presudne za ovulaciju?? Kako to? Koje veze imaju te dvije kilice sa ovulacijom?
    Eto, ta kilaza mi je nekako bila losa, nije mi odgovarala. Imam inace i dalje visak od nekih 15 kg koji me dijeli od potpune srece i to namjeravam rijesiti sad, nekad, u sljedecih godinu dana. Ovaj cas sam na +3.5 kg od te kilaze pri kojoj ili nisam ovulirala ili su mi ciklusi bili katastrofalni, a oko 1.5 kg u odnosu na kilazu prije druge trudnoce. Osjecam se super, ali i dojim tandem i nemam trenutno mengu (nesto je tijelo pokusalo odraditi pred nekih mjesec dana, ali nis' se nije dogodilo). Inace sam, od 2008 do danas, ukupno izgubila oko 40kg, mozda i vise -- ne znam tocno jer nemam tu pradavnu tezinu nigdje zapisanu, znam samo da sam dosla od velicine US 28 do 10/12, iliti da mi fali 50-ak centimetara obujma u struku, i odredjena kilaza na tom putu mi jednostavno, hormonalno i opcenito, bolje ili losije odgovara od neke druge.

Vidjet cemo kako ce biti kad stignem kamo sam krenula.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •