Vidi rezultate ankete: Pojedete li ostatke hrane iza djece?

Glasači
25. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

8 32.00%
  • Ne

4 16.00%
  • Ovisi o hrani

13 52.00%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: Jeste li gadljivi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme i ja ovako za povraćanje, ali kontam, ako to napišem, fakat ću ispasti nemajka
    zašto bi ispala nemajka, ko da je povraćotina i govno tvog djeteta mirišljavo, ne brini, da ti zavežu oči ne bi po mirisu razlikovala od drugih

meni se užasno želudac diže na miris povraćotine i ne mogu to kontrolirati, probam, ali jako teško. bar nekoliko puta dobijem nagon za povraćanjem. i kosa u hrani mi jako smeta, kad izvučeš dlaku, a ona friško orošena ćuspajzom
    bude mi stalno ta slika pred očima i više ne mogu jesti. pokušavam osvijestiti da je to samo dlaka, šteta sad ne pojest tu finu hranu - al ma kakvi, ne vrijedi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    zašto bi ispala nemajka, ko da je povraćotina i govno tvog djeteta mirišljavo, ne brini, da ti zavežu oči ne bi po mirisu razlikovala od drugih

meni se užasno želudac diže na miris povraćotine i ne mogu to kontrolirati, probam, ali jako teško. bar nekoliko puta dobijem nagon za povraćanjem. i kosa u hrani mi jako smeta, kad izvučeš dlaku, a ona friško orošena ćuspajzom
    bude mi stalno ta slika pred očima i više ne mogu jesti. pokušavam osvijestiti da je to samo dlaka, šteta sad ne pojest tu finu hranu - al ma kakvi, ne vrijedi.
    A meni, gadljivici, kosa u hrani se rijetko kad gadi. Ono, kad bih našla malu crnu kovrčavu dlaku u sendviču sasvim sigurno bih ga s gađenjem bacila. Ali dlaka s glave, optimalne duljine (ne valja ni da se razvlači ko topljeni sir, jel ) u tanjuru gulaša, ne bi mi najmanje zasmetala.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    A meni, gadljivici, kosa u hrani se rijetko kad gadi. Ono, kad bih našla malu crnu kovrčavu dlaku u sendviču sasvim sigurno bih ga s gađenjem bacila. Ali dlaka s glave, optimalne duljine (ne valja ni da se razvlači ko topljeni sir, jel ) u tanjuru gulaša, ne bi mi najmanje zasmetala.
    Ako je netko drugi pripremao onda odustanem od jela jer ne znam što je sve još upalo (krmelj, slina, bala, krasta, prdac). Ako sam ja pripremala maknem dlaku i pojedem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •