Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Pojedem .
Zato i imam 5kg viška...
I čistim ispovraćano bez problema, i zamusane guze i slično.
Ali je MM jesenas kupio neku finu slaninu na sniženju - iz koje je ispuzalo more crva čim sam je zasekla . Nisam slaninu okusila od tad, i ne planiram skoro.
vidiš,a ja toliko volim pancetu da bi zabestimala na crve što su mi uzeli dio,odrezala to di su oni i nastavila jest....
pa ček,ako jedeš trešnje isl najedeš se crva s njima....muž od sestre radi toga rastvara rukama svaku trešnju i ako slučajno vidi crva odma baca...luđak...pa malo dodatnih proteina ne škodi...

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
I sva sreća imam MMa koji je rješavao gadljive stvari tipa kad je kćer ugazila u pseću kakicu. Ja sam ju jedva dovela doma, usput mi se malo malo dizao želudac i stala bi misleći hoću li se ispovraćati . A dijete me samo iznenađeno gledalo zasto mu ne dam ruku i hodam par koraka iza njega.
e,a moj se pas prekjučer otrovao pa je u šetnji i rigala i imala proljev, i to baš po sred puta ispred kafića,svi gledaju u nogomet i ona se tu iskrca...i ja lijepo vlažne maramice i kupi tu litavicu u onu vrećicu...

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Ajme i ja ovako za povraćanje, ali kontam, ako to napišem, fakat ću ispasti nemajka
pa dogodit će vam se kad tad situacija da jednostavno neće imat tko to pokupit nego vi...
ja sam sa MMom kojeg često nema naučila savladat strah/gadljivost nad kukcima pa sad te mogu sama ubit po kući,to mi je prije bio problem...
jednom sam ko' cura mojima ostavila poruku da ne spavam u svojoj sobi nego prizemlju kuće jer je onaj češalj sa zida pao negdje blizu kreveta...
nisam vidjela gdje je i nema šanse da bi tu oka sklopila...

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam skuzila da sam gadljiva na mokre stvari, ono hodanje po vlaznom podu na barci di svi hodaju brrrrrr a tusiram se na prstima ako sam u tudjoj kadi, u vikendici ili cak doma ako kada nije frisko oprana
a mi nudisti na barci,moš mislit što bi stupila na našu gdje su se i gole guzice trljale...

kad jedem,možete pričati što god hoćete, ništa mi ne bi pokvarilo uživanje u hrani...jednom sam bila sa ekipom s posla na nekom ranču,jeli kozletinu ispod saća, domaćinu ispao nož na boso stopalo,lipti krv,svi za stolom protrnuli i samo gledaju,ja skočila,uzela bocu rakije,to mu zalila i stisla pa smo zvali hitnu...i onda sam lijepo nastavila s kozletinom...ruke sam naravno oprala...