vidiš,a ja toliko volim pancetu da bi zabestimala na crve što su mi uzeli dio,odrezala to di su oni i nastavila jest....
pa ček,ako jedeš trešnje isl najedeš se crva s njima....muž od sestre radi toga rastvara rukama svaku trešnju i ako slučajno vidi crva odma baca...luđak...pa malo dodatnih proteina ne škodi...
e,a moj se pas prekjučer otrovao pa je u šetnji i rigala i imala proljev, i to baš po sred puta ispred kafića,svi gledaju u nogomet i ona se tu iskrca...i ja lijepo vlažne maramice i kupi tu litavicu u onu vrećicu...
pa dogodit će vam se kad tad situacija da jednostavno neće imat tko to pokupit nego vi...
ja sam sa MMom kojeg često nema naučila savladat strah/gadljivost nad kukcima pa sad te mogu sama ubit po kući,to mi je prije bio problem...
jednom sam ko' cura mojima ostavila poruku da ne spavam u svojoj sobi nego prizemlju kuće jer je onaj češalj sa zida pao negdje blizu kreveta...
nisam vidjela gdje je i nema šanse da bi tu oka sklopila...
a mi nudisti na barci,moš mislit što bi stupila na našu gdje su se i gole guzice trljale...
kad jedem,možete pričati što god hoćete, ništa mi ne bi pokvarilo uživanje u hrani...jednom sam bila sa ekipom s posla na nekom ranču,jeli kozletinu ispod saća, domaćinu ispao nož na boso stopalo,lipti krv,svi za stolom protrnuli i samo gledaju,ja skočila,uzela bocu rakije,to mu zalila i stisla pa smo zvali hitnu...i onda sam lijepo nastavila s kozletinom...ruke sam naravno oprala...![]()