Vidi rezultate ankete: Pojedete li ostatke hrane iza djece?

Glasači
25. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

8 32.00%
  • Ne

4 16.00%
  • Ovisi o hrani

13 52.00%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: Jeste li gadljivi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam ja bila dijete, suđe je moralo biti oprano dok se mama vrati s posla, pa bi brat, 2 sestre i ja svi pili iz jedne čaše za ručkom, da imamo manje za prat.
    Ili bi samo uzeli 4 vilice i jeli iz lonca da ne moramo prati tanjure (ako nije bilo neko varivo).
    ovo mi je genijalno!!!

čega se sve djeca neće domisliti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je genijalno!!!

čega se sve djeca neće domisliti
    Oooo, bez brige, to smo i mi radili... Doduše, ja imam samo jednog brata, ali jesti iz rajngle ili piti bistru juhu na slamku da se ne maže tanjur ma savršeno!

Volim i kožicu s mlijeka iako je duuuugo nisam vidjela (viš viš, moram poslat djecu po Veronikino mlijeko na plac, taj kiosk radi do 14 h i ne stignem osim subotom). Ali ne treba mi. Ne treba mi ništa osim blitve i hladne vode, he he he...

Natrag na gadljive stvari - jučer sam bacila u smeće sinove prošlogodišnje natikače, na kožne dijelove se uhvatila plijesan. Nije vrijedilo spašavanja.

Inače, plijesan u hrani mi nije nešto posebno gadna - volim pljesnive i smrdljive sireve, na primjer, a ostalo ako se dogodi da se hrana pokvari (ponekad zaboravim na kruh, dok je ovakvo vrijeme integralni se upljesnivi u roku keks) nije mi to nešto od čega bih padala u nesvijest. Crvi su drugo, ali duuuugo ih nisam vidjela, osim u trešnjama, a to ne gledam. Samo jedem, he he he...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •