-
A joj...sto je meni ovo trebalo u trecem trimestru, stvarno ne znam! Eto, ima i onih koje su skuzile.
Za one koje nisu, nije IVF jedini nacin da se zatrudni, niti je on bezazlen i bez odredjenih rizika.
Razumijem da je on jedino rijesenje za zene koje se bore sa neplodnoscu, ali, kao sto je svima poznato da je veci rizik da dijete ima kakav genetski poremecaj upravo putem IVF-a. Imam muza i dijete i sama znam kako je tesko podizati dijete cak i sa partnerom. Pri tom pricam o zdravom djetetu. Samohranoj majci ce biti puno teze ukoliko nema veliku podrsku bliske obitelji, a da za dijete koje bi moguce moglo imati down sindrom (s obzirom da je povecan rizik) i da ne govorim. Druga stvar je da su blizanacke trudnoce puno cesce bas kad je rijec o IVF trudnoci. Eto, ja sam napisala sto mislim. Tko zeli, neka se ljuti, makar mi to nije bila namjera da nekoga uvrijedim. Pogotovo ne osobe koje se bore sa neplodnoscu jer sam i sama prolazila kroz slicnu situaciju i imam puno respekta prema boli koja ide uz samu neplodnost. Na kraju, baby time, sto god odlucila, zelim ti puno srece i da ti se ostvari zelja za majcinstvom. Nema nista ljepseg u zivotu nego kad u narucju imas svoje dijete i sve ostalo ti, nakon toga postane nevazno. Pa i to kako je dijete zaceto!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma