-
Draga LaraLana
Moj doktor ti je Popovic
Ovaj LH je bio visok u ovom zadnjem, prirodnom ciklusu, na dan kad su folikuli bili 17-19mm. Znaš nije mi doktor dao da dodjem ranije u skopje jer ti u tom prirodnom ciklusu navodno odjedanput folikuli mogu prestati rasti, nije sigurno uopće što će biti slijedećeg dana. Tog dana sam dobila Cetrotide da spusti LH i gonal 2x75 i sutra dan isto. Stoperica dan poslije. Kao da dr brine koliko ću potrošit, ali nije vrijedno stresa. Zapravo je stalan stah bio hoću li ovulirati prije stoperice - prirodni ciklus nije kontroliran kao stimulirani.
Ja sam ti ovdje produžila jer zapravo doma ne smijem, malo mjesto ti je puno priča, tako sam ti ja zapravo službeno na poluslužbenom putu, posao mi je vezan isključivo za računalo. Sad ću biti još do bete 06.04. u Zagrebu i tek onda doma.
Ja progesteron uzimam ujutro u injekciji Prolutex i navečer Ultragestan.
U vezi Danske samo želim još reći da mislim da su trebali preporučiti prekid postupka.
Ja sam ti za aerodrom organizirala neku njihovu službu za osobe koje ne mogu same pa ću vidjeti kako će funkcionirati ili ću isto zamolit nekog
Meni je AMH 3,23 pmol/L, antralnih ponekad ima 3-4, ponekad nema nijedan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma