Citiraj Eva81 prvotno napisa Vidi poruku
Draga Kate,
Neizmjerno i od srca hvala za svaki info.
Kada sve ove pretrage zavrsim javi cu gdje i sta radim.Zelim ti veliku srecu sa tvojim bebama! Mozda tad budem mogla pisati privat poruke.
Draga LaraLana, sve najljepse i tebi i razumijem tvoje emocije.Zao mi je ako sam te sto uznemirila,cijelo vrijeme sam pazila da ne povrijedim nikog.Ne zelim ovdje ni popljuvati nikog,ali nije bilo lijepo doc traziti info,a ne rec ni rijec o sebi.
Eva ma nisi me uznemirila, to je kod mene normalno u trudnoci da se na sve i svasta rasplacem.

Nekako sam stekla dojam da se ustrucavas napisati kod kojeg dr si bila u Sistini i kakav protokol i embrije si dobila zato jer bi oni to mozda procitali. Svjesni su oni toga da mi pisemo po forumu. Ovo je otvoreni forum gdje zene pisu svoja iskustva i traze savjete.
Ne radi se o pljuvanje nekoga ili necega vec o iznosenju informacija i rijesenju mozda moguceg problema ili propusta jel ovdje sve zene sve znaju!!!!

Ti kao pacijent imas svoja prava pacijenta i nedaj se omesti u bilo kojem trenutku. Nemoj izlaziti iz ordinacije dok ne dobijes odgovor na sva svoja pitanja koja imas i koja te muce jer ti svaku izgovorenu rijec platis.
Ne moze se napravit uzv, razgovor i dogovor za 10 min.
To nije pravi pregled i konzultacije.
Ako vidis kod iduceg odabira lijecnika da to ide u tom smijeru i da jedva ceka da izadjes iz ordinacije i da te doslovno tjera to nije lijecnik za tebe ma koliko on bio na dobrom glasu. Gotovo je onda kad ti dobijes odgovore na svoja pitanja i kad ti kazes ok.sad smo sve dogovorili.

Eto toliko od mene.....necu vjerojatno biti tako cesto na forumu a pogotovo evo sad pred kraj al mislim da si skupila dovoljno dobrih informacija.
Sretno...