Eva ma nisi me uznemirila, to je kod mene normalno u trudnoci da se na sve i svasta rasplacem.
Nekako sam stekla dojam da se ustrucavas napisati kod kojeg dr si bila u Sistini i kakav protokol i embrije si dobila zato jer bi oni to mozda procitali. Svjesni su oni toga da mi pisemo po forumu. Ovo je otvoreni forum gdje zene pisu svoja iskustva i traze savjete.
Ne radi se o pljuvanje nekoga ili necega vec o iznosenju informacija i rijesenju mozda moguceg problema ili propusta jel ovdje sve zene sve znaju!!!!
Ti kao pacijent imas svoja prava pacijenta i nedaj se omesti u bilo kojem trenutku. Nemoj izlaziti iz ordinacije dok ne dobijes odgovor na sva svoja pitanja koja imas i koja te muce jer ti svaku izgovorenu rijec platis.
Ne moze se napravit uzv, razgovor i dogovor za 10 min.
To nije pravi pregled i konzultacije.
Ako vidis kod iduceg odabira lijecnika da to ide u tom smijeru i da jedva ceka da izadjes iz ordinacije i da te doslovno tjera to nije lijecnik za tebe ma koliko on bio na dobrom glasu. Gotovo je onda kad ti dobijes odgovore na svoja pitanja i kad ti kazes ok.sad smo sve dogovorili.
Eto toliko od mene.....necu vjerojatno biti tako cesto na forumu a pogotovo evo sad pred kraj al mislim da si skupila dovoljno dobrih informacija.
Sretno...