-
Draga LaraLana,
Zelim ti lijepu trudnocu do kraja da poslije uzivas sa svojom dijecicom!

Za mene sada nema znacaja pricat o njima, doktorima, doktorici i ostalima iz klinike. Ja cu vidjeti dali je problem bio u nekom propustu samnom. Ali ono sto bi zeljelja kad sam vec ovdje pisala sugerirat curama da bude pazljive u izboru donora. Sjeme koje platis jos malo 3 tisuce e nesmije bit problem, samo to! Sad se kod mene samo oko toga vodi prica! Nisam sumnjala u strucnost njih, ali moje iskustvo je posve drukcije neg tvoje.Opet to sto kazes da se sjeme ceka zbog komisije, jeste to su i meni rekli, ali je cudom moje sjeme stiglo brzo.Nisam se mnogo informirala na forumu jer sam dobila savijet od njih da ne citam jer su to uglavnom lazi i opteretit ce me.Sad mi je zao, trebala sam se vise informirati.Doktorima svim tamo vjerujem da znaju svoj posao i zato se ustrucavam rec ime,nevjerujem da se tu grijesilo.
Opet mozda samo eto kod mene nije bilo lijepo tim mojim embrijima,ali imam velike sumnje i ovdje ih sada dijelim.
Jesam skupila dovoljno dobrih informacija sada ovdje i hvala n tome. Idem dalje sada svijesnija mnogo toga! Sretno cure!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma