Citiraj Robertina prvotno napisa Vidi poruku
Bok Kadauna!

Ja sam bila na postupcima gdje je vecina cura koje su i same tu pisale, tj. u Acibadem Sistini!
Za postupak i odabir klinike mi je opcenito pomogao forum roda i ostali forumi koje sam citala i prikupljala informacije.
To je tocno trajalo godinu dana. Pisanja mailova, skype konzultacija, odlazak u klinike i razgovori i konacan odabir.
U to vrijeme sam prikupljala svo iskustvo forumasica sto je potrebno i sto se preporuca odraditi.
Sto ako ne uspije sto jos kontrolirati itd.

Kako sam i sama med.djelatnik odradila sam sve moguce sto se moze odraditi.
U obitelji imam dvije osobe koje imaju urodjenu i stecenu trombofiliju pa sam i to imala spremno.
Histeroskopiju sam takodjer odradila prije prvog postupka uopce da se sve isljuci.
Ogtt test itd.

Sve sam navedene klinike kontaktirala sto sam ovdje procitala i na temi samohrana majka.
To su Kaali klinika, Stork klinika, Cyprus ivf, Embryo lab, Ivi linika i odluka je pala na Sistinu.
Kad zbojim i oduzmem na kraju svega cijene ispadnu li la.
Negdje je sjeme jeftinije al sve drugo je uzas katastrofa skupo. Ukrajina je da se zaledis od cijena.

U prvi postupak sam isla 03/2017.
Drugi 09/2017.
I treci dobitni 05/2018.

Prvi je bio priprema s kontracepcijom i dugi protokol sa supresijom.
Drugi je bio s Femarom i Gonalom polustimulirani.
Treci je bio na moj zahtjev standardni bez kontacepcije i od 2 dana ciklusa Gonali.
Prije stimulacije sam vadila Estradiol i progesteron.
Vraceni su trodnevni embriji.
Ukupno u ova tri postupka sam dobila 13 jajnih stanica i 7 embrija ukupno.

Postupak dugi stimulirani sam platila 87.000 denara to je oko 1434 € plus punkcija i anestezija 13.700 denara sto je oko 223 €.

U 2017-oj je bilo mrvicu jeftinije al samo punkcija i anestezija.
Ovaj postupak s Femarom mi je naplacen kao prirodni.
Tocno 37.500 denara sto je oko 613 € plus punkcija i anestezija 223 €.

Sada za ovaj dobitni sam dobila i.v. Atosiban amp. 6, 75 koja je 26 €. Sluzi protiv kontrakcija maternice.
Na dan transfera.
Inace drugo nista posebno nisam uzimala.
Ni Decortin niti Fraxiparin. Samo Aspirin koji vise i ne pijem. Pila sam do 12 tt.

Ako treba jos neka informacija pitajte.

LP
Kod kojeg si doktora bila