.
Hvalakako sam turistički putovala na Cipar jedno 5 mjeseci prije postupka i usput svratila do njih po lijekove za stimulacije, tamo su mi izvadili krv za 150 eura i sve povadili što ih je zanimalo (evo, da ih citiram: Blood analysis (Lh,Hba1c,prl, sgot, sgpt, glucose, urea, cbc )
Analysis of infectious diseases (Anti -HBc, HBsAg , Anti- HCV, HIV, RPR). U Hrvatskoj sam samo vadila AMh i Tsh i radila folikulometriju. Folikulometrija je koštala kao neki klasični uzv kod privatnika, mislim 500injak kn, ne sjećam se više, Amh i Tsh sam vadila u privatnom labosu (čini mi se da je amh 360kn, a tsh 70kn)
Sam postupak je 3500 eura, otprilike 1000 eura sam platila one sve hormonske stvari (stimulacija, štoperica...), čuvanje oplođenih embrija na 3 godine (ja od 4 dobivena 2 ubacila, 2 zamrzla) je 1500 eura. Smještaj 10 dana u hotelu na bazi polupansiona (2 odvojene sobe) cca 3900kn, inače sam mislila ići na kraće, ali zbog korone nije bilo letova, pa sam na kraju bila tamo 10 dana umjesto planiranih 7. (u klinici su mi bukirali hotel pa je ispalo jeftinije nego na bookingu jer valjda imaju neki dogovor. U hotelu je bilo dosta žena koje su išle baš u ovu moju kliniku, vozač je dolazio po nas i vozio nas tamo i nazad). Karte za 2 osobe su isto ispale oko 1000eura jer sam ih kupovala doslovno dan kad mi je došla menga i kad sam znala točno kad će mi biti vađenje jajašaca i transfer,tj,kad moram biti tamo. Letjele smo Turkish Airlinesom, puna karta s koferima.
Još sam prije povratka kupila nešto lijekova za prvo tromjesečje (neka njihova verzija Clexana, prednizol, progesteron...), ne sjećam se koliko sam to platila, al bilo je jeftinije nego u Hrvatskoj (turci su jeftini).
Tako da sam sve skupa potrošila jedno 8k eura.

kako sam turistički putovala na Cipar jedno 5 mjeseci prije postupka i usput svratila do njih po lijekove za stimulacije, tamo su mi izvadili krv za 150 eura i sve povadili što ih je zanimalo (evo, da ih citiram: Blood analysis (Lh,Hba1c,prl, sgot, sgpt, glucose, urea, cbc )
Odgovori s citatom