Kad spomenem ljudima da sam isla na test od 5000 blijedo me gledaju, zasto bacam novac kad ce sve ionak biti u redu. Treba se samo opustiti, ne treba ti ni potpomognuta niti ce dijete biti bolesno. Ne daj boze nekom rec za amniocintezu. Odmah misle da si spremna sutra pobaciti. I onda ja to kazem samo najblizima jer mi ide na onu stvar kad mi ljudi sole pamet i namecu svoje stavove. Naravno da ce uvijek biti primjera da su nekome nalazi, bilo koji, bili potpuno netocni. I sad to postaje skoro pa pravilo i pametno se pozivamo na to da potvrdimo svoje pametno misljenje.
Dosla sam na ovu temu po neka misljenja i savjete vezano uz pretrage, a ne po moralnu i ne znam kakvu prodiku. Najlakse je lupetat i onda rec "imam ja svoje misljenje". Pa imamo ga svi. I sto ce sad ova tema prec u misaonu polemiku?
I eto jos jedne teme koju je neko zagadio svojim pametkovanjem.
Djelujem ljuto, jelda? E pa zato sto, za razliku od ljudi koji kenjkaju po moralu, ja nisam rijesila svoja pitanja je li sve u redu vec moram ici dalje. Na amnio il cekati iznenadenje, a ne nosim kinder jaje pa mu nisam sklona.