-
Osoblje foruma
Mozda prodje, a mozda i ne. Mojem prvom nije proslo, a ima preko tri i pol godine. Sad ga ne nosam, ali ga zabavljam na druge nacine.
S nosiljkama, tu je bitno znati da ne odgovaraju svim bebama sve nosiljke, ali jos cesce je problem u tome sto nisu dobro namjestene. Ili nosac smatra nosiljku stranim tijelom, a nosenje radnjom na koju je prisiljen.
Cisto kao ilustracija -- ako nosim bebu zato da bih nosila bebu (jer ne znam sto bih drugo s njom), onda najcesce ni meni ni bebi to nosenje ne valja nista. Ja sam nervozna jer nosim bebu, umjesto da [radimnestodrugo], a beba je nervozna jer sam i ja takva. No, s druge strane, ako je beba u nosiljci jer je to jedini nacin da bude sa mnom (iliti na meni) dok ja radim nesto sto se napraviti mora, onda smo obje puno sretnije tako kako je. Ili ako se spremimo i odemo u setnju, ono kad koracas zustro i brzo i drzis tempo.
Bebe svasta vide kad su okrenute prema unutra, samo ih treba pravilno namjestiti. Ili, u brdu raznih nosiljki, mogu ici i na ledja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma