Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: trebam vaše objektivno mišljenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja zapravo malo kuham radnim danima jer jedemo na poslu (umrla bih od gladi da čekam 17h da ručam) bude nešto sitno doma al niš posebno (ne "pravi" ručak), vikendima kuham ako smo doma.

Meni stoga uopće nije problem kuhati na moru jer tad napokon imam vremena a i inače uglavnom kuham jela koja se skuhaju za pola sata. Kuhanje mi je zapravo gušt al volim da imam vremena (a na moru ga imam koliko hoćeš) i da ne moram crknuta s posla odmah stat za štednjak. Čak tad radim neka posebna jela koja volim samo ja, a ostatku obitelji njihovo. To mi nije ni najmanji problem.

Što se tiče smještaja za ljetni godišnji ne bih nikad odabrala hotel iz 2 razloga (preko godine bih i odlazimo u hotele): volim bit komotna da ne moram bit "pristojno" obučena a ljeto je a i ne volim hotelske sobe zbog veličine otkako nas je 4 teško je naći odgovarajuću. U apartmanu uvijek imamo više prostora i obavezno terasu, balkon ili vrt. I naravno nekad odemo i na ručak u restoran.

Da imam brdo love i mogu birat gdje i kako ću ljetovat: to bi bio najam mobilnih kućica (onih malo luksuznijih, s klimom) u prirodi među drvećem, da mogu bit u kupaćem od jutra do mraka, bosa cijele dane, bez oblačenja za odlaske na obrok i slično, potpuno naturale i sjedinjena s prirodom Svatko ima svoje gušte.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.07.2016. at 13:54

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Da imam brdo love i mogu birat gdje i kako ću ljetovat: to bi bio najam mobilnih kućica (onih malo luksuznijih, s klimom) u prirodi među drvećem, da mogu bit u kupaćem od jutra do mraka, bosa cijele dane, bez oblačenja za odlaske na obrok i slično, potpuno naturale i sjedinjena s prirodom Svatko ima svoje gušte.
    Mene su odusevile mobilne kućice u kampu Sibinj. kraj Senja. To je podvelebitsko Primorje, već sam pisala lani o njima. Potpuni mir, tišina, stabla, kristalno čisto more. Cijene su bile sasvim OK.
    No, trebate voljeti taj kraj, ipak nije vrelo kao na jugu, ali mirišiiiii zrak, kao najbolja lubenica

O, da, NE treba kuhati, ima restoran. Ako mislim što ću kuhati, kupujem to, kuham, pripremam tanjure, serviram, čistim, perem to suđe...NIJE godišnji ( tu se posve slažem sa otvaračicom teme. Ako se odmaram tada neka me dvore, inače mi je doma lakše i udobnije, nego u nepoznatoj kuhinji).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •