Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Orijentacija u prostoru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vidiš, u obradi nije tako definirano. Teško mi je bilo razdvojiti diskleksiju s prostornom percepcijom jer ima i socijalnih faktora da sad ne razvlačim. Koristi mi sve to pročitati.
    Gdje ima kupiti takvih bilježnica?
    Posljednje uređivanje od palčica : 02.07.2016. at 10:00

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, u obradi nije tako definirano. Teško mi je bilo razdvojiti diskleksiju s prostornom percepcijom jer ima i socijalnih faktora da sad ne razvlačim. Koristi mi sve to pročitati.
    u Hrvatskoj imas samo posebne biljeznice od "20 grama ljubavi" (ima na e- kupi, i u Narodnim novinama"), iako te su dobre samo za prvi razred. Crtovlje je preveliko za kasnije, brzo pisanje.
    sad za drugi razred sam nabavila iz Njemacke, nihova djeca sva pisu u pisanke sa obojanim podrucjima izmedu crtovlja. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0041V...947332&sr=8-14

Inace, dijagnoza disleksije i disgrafije se sluzbeno moze postaviti TEK nakon zavrsenog drugog razreda. Tako da se u obradama ranije pisu samo smetnje pisanja i citanja.
    Posljednje uređivanje od sirius : 02.07.2016. at 10:10

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    u Hrvatskoj imas samo posebne biljeznice od "20 grama ljubavi" (ima na e- kupi, i u Narodnim novinama"), iako te su dobre samo za prvi razred. Crtovlje je preveliko za kasnije, brzo pisanje.
    sad za drugi razred sam nabavila iz Njemacke, nihova djeca sva pisu u pisanke sa obojanim podrucjima izmedu crtovlja. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0041V...947332&sr=8-14

Inace, dijagnoza disleksije i disgrafije se sluzbeno moze postaviti TEK nakon zavrsenog drugog razreda. Tako da se u obradama ranije pisu samo smetnje pisanja i citanja.
    Trebalo bi u Mulleru pitati ili im reći za to, pa da naruče. Ja sam se tak godinama patila s trokutastim olovkama za ljevake i problematičnu motoriku, a sad ih ima u svakom shopping centru.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Problemi sa vizualno prostornom percepcijom su puno siri pojam. U kojem smjeru ce se oni razvijati i koja ce podrucja obuhvacati ne moze se znati dok je dijete manje.
    Moze lupiti samo npr. na geometriju, a da ne bude problema citanju i pisanju (ili problemi budu jako mali pa se dijete nauci nositi sa tim).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •