Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pitanje vezano za djecji doplatak

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno pitanje vezano za djecji doplatak

2.3. sam poslala na mirovinsko papire za djecji doplatak za jedno i drugo djete.za curicu sam dobivala djecji doplatak prvu godinu njezina zivota, a za sina sam sad poslala prvi put.do dan danas nisam dobila nikakvo rjesenje niti nista.da li zna netko do kad bi trebala znati da li su mi uopce odobrili djecji i da li dobijem ikakvo rjesenje u slucaju ako me odbiju?
    hvala

Dorothea_30

Početno

Ja sam predala u veljači, u ožujku su mi poslali dopis da im dodatno treba još neka 3 papira, a rješenje sam dobila sredinom svibnja
    Držim ti fige da kod tebe traje kraće jer si već imala DD za jedno dijete (ak to ima ikakve veze). E a nemam pojma šta rade u slučaju ako te odbiju, da li pismeno obavještavaju, ili ne.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re

Citiraj Dorothea_30 prvotno napisa
    Ja sam predala u veljači, u ožujku su mi poslali dopis da im dodatno treba još neka 3 papira, a rješenje sam dobila sredinom svibnja
    Držim ti fige da kod tebe traje kraće jer si već imala DD za jedno dijete (ak to ima ikakve veze). E a nemam pojma šta rade u slučaju ako te odbiju, da li pismeno obavještavaju, ili ne.
    da, kužim...samo kaj meni nisu niš poslali..ne be ni me..
    niti da im kaj dodatno treba, niti ama baš ništa :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uvijek dobiješ rješenje za dječji, bilo pozitivno ili negativno. Nekad to zna potrajati. Ja sam prve godine rješenje dobila tek na jesen, ali onda i sve zaostatke odjednom.

U svakom slučaju rješenje ćeš dobiti ako si im dala pravu adresu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno odgovor

Citiraj kina prvotno napisa
    Uvijek dobiješ rješenje za dječji, bilo pozitivno ili negativno. Nekad to zna potrajati. Ja sam prve godine rješenje dobila tek na jesen, ali onda i sve zaostatke odjednom.

U svakom slučaju rješenje ćeš dobiti ako si im dala pravu adresu.
    jesam..hvala puno.eto samo to me zanimalo

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Molim vas odgovor ,malo sam pretraživala i nisam našla ništa.Imam blizance, jedno dijete sa rascjepom nepca ,a drugo je zdravo. Zanima me da li dječji dodatak isplačuju od dana predaje zahtjeva ili od datuma rođenja djeteta i da li imam pravo na uvećani dodatak i kada se predaje taj zahtjev (zajedno sa običnim zahtjevom za doplatak ili posebno )

Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rex prvotno napisa
    Molim vas odgovor ,malo sam pretraživala i nisam našla ništa.Imam blizance, jedno dijete sa rascjepom nepca ,a drugo je zdravo. Zanima me da li dječji dodatak isplačuju od dana predaje zahtjeva ili od datuma rođenja djeteta i da li imam pravo na uvećani dodatak i kada se predaje taj zahtjev (zajedno sa običnim zahtjevom za doplatak ili posebno )

Hvala unaprijed
    dječji isplačuju od dana kad je predan zahtjev, a ne od rođenja.
    za ovo drugo neznam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •