Kod swatcheva je izgleda problem šareni remen. Imam jedan šareni (bijela podloga i gore crtež u boji) i taj crtež se u ove dvije godine 75% izbrisao. S jednobojnim remenom nisam imala takvih problema.
Inače, uvijek idem s njima u more i rade godinama bez problema.
S ovim drugim satovima nemam iskustva, osim tipično ženskog: baš su mi lijepi. Peterlin, ja bi kupila.
Posljednje uređivanje od enela : 05.07.2016. at 17:05
lijepi su satovi, vidjela sam ih neki dan
ali ne cini mi se bas povoljno, i jos kao uz popust
radije onda dodam jos 200 kuna i kupim si swatch![]()
Posljednje uređivanje od emily : 10.07.2016. at 21:18
Moj Swatch ima normalne kazaljke i brojeve. Vidim da tu ima jos ljubitelja - prvi sam kupila na faksu i otada ih jedino nosim. Onak, mozes u vodu s njima, uvijek imaju fora dizajn, i ne skupi su. Ma bas ih volim i skuzim ih i na drugima.
Ja ga imam (ice watch), ne kvari se i meni je skroz gušt, ali remen (ona gumica kroz koju se uvlači remen) puca, a zafrkano za servisirat - mislim da je bio jedan serviser na Iblerovom, ali nisam sigurna jesu li ti propali ili ne, a to mi je izlet, tražit the servisera nekog sata jer ovi koji ne drže nemaju, a ne mijenja mi se cijeli remen zbog toga (remen mi se sviđa). Prvi put kad mi je je to puklo sam uzela remen od jednog jeftinog sata kojeg sam imala. Drugi put je upravo sad... vidjet ću hoću li tražiti taj mali dio remena ili ću uzet Fitbit i to će mi zamijeniti sat - ne znam. U svakom slučaju - ja preporučam, meni je baš drag, bijeli imam.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.07.2016. at 16:07
U cc east sam krajickom oka zamjetila da su na 50%off u charmu
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Meni je davno taj ice watch upao u oko, ima ih stvarno lijepih, pratila sam cijene na ebayu jedno vrijeme i kreću se između 80 i 90 dolara, stoga se ta cijena od 300kn čini ok. I dobro se prodaju na ebayu, da se razumijemo i to nešto znači. Nažalost, nikad se nisam odvažila priuštit si ga, al tko zna...
U charmu su na popustu oni malo bolji modeli sa swarowski kristalima i malo glomazniji. Cijena im je oko 100 eura sa popustom
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk