Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Acetocaustin - primjena kod djece

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Acetocaustin - primjena kod djece

U ljekarni sam tražila Verumal losion koji mi je svojevremeno prepisala dermatologica za malenog( prije godinu dana, tada je imao 2,5 god, izgleda da je predugo bio otvoren pa mislim da više nije za koristiti), kaže žena da to ne mogu dobiti bez recepta ali da mi nudi Acetocaustin koji je istog sastava ali ide bez recepta. E sad ja to čitam i malo sam se prepala, osjećam se koda držim nuklearno oružje u ruci,obzirom na silna upozorenja i upute, planiram sutra pitati ped. za mišljenje, ali da pitam i ovdje da li je to netko koristio? Jel to sličnog sastava kao verumal ili ne ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Koliko mali sad ima godina?

Ja nemam iskustva s tim, ali sam uspješno koristila za dijete tinkturu rosopasa (protiv virusnih bradavica) kad je moj L. imao 5 ili 6 godina. Nije išao u školu, ali nije više bio mali. Treba dulje, 2 do 3 tjedna, ali nije tako agresivno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.07.2016. at 20:47

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zar na Verumalu nisi citala uputstvo? Isto kao da imas nuklearno oruzje. Mi smo svoj ovoga puta kupili u Njemackoj, nije nam se dalo ici opet po recept.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    U ljekarni sam tražila Verumal losion koji mi je svojevremeno prepisala dermatologica za malenog( prije godinu dana, tada je imao 2,5 god, izgleda da je predugo bio otvoren pa mislim da više nije za koristiti), kaže žena da to ne mogu dobiti bez recepta ali da mi nudi Acetocaustin koji je istog sastava ali ide bez recepta. E sad ja to čitam i malo sam se prepala, osjećam se koda držim nuklearno oružje u ruci,obzirom na silna upozorenja i upute, planiram sutra pitati ped. za mišljenje, ali da pitam i ovdje da li je to netko koristio? Jel to sličnog sastava kao verumal ili ne ?
    Sastav nije isti, svrha je ista, a upute su za oba kao za nuklearno oružje. Sve je to jako nagrizajuće.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Još jedan glas za tinkturu rosopasa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •