Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Kiretaza ili porod

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Draga jako mi je žao što moraš donijeti takvu tešku odluku, žao mi je zbog tvoje bebe. Nažalost svi mi imamo različito iskustvo i teško je reći što je za tebe najbolje, ja ću ti samo napisati moje iskustvo. Imala sam inducirani porod sa 20tt,(nisam mogls birati) porod je trajao 12 sati, za to vrijeme sam stalno imala bolove bez predaha. Povraćala sam i bila užasno iscrpljena, a psihički totalno uništena. Na kraju poslije dugih 12 sati i poslije poroda je doktor pregledom zaključio da me moraju i kiretirati jer je ostao komadić jedan. Nakon 6mj sam ostala trudna i morala raditi serklažu cerviksa jer sam se počela otvarati oko 20tt, jedan doktor mi je rekao da je to posljedica naglog otvaranja cerviksa u prošloj trudnoći u tim tjednima(ne znam da li je to točno). Uglavnom u toj trudnoći je beba umrla s 28tt(to nije povezano s prethodnom trudnoćom i porodom) i opet sam rađala mrtvu bebu, ovaj put sam imala svoje trudove pa je sve trajalo puno kraće ali jednako traumatično. Ja mislim da nema ništa prirodno u induciranom porodu umrle bebice, ali odluka je tvoja i vjerojatno najteža koju ćeš morati donijeti. Drži se , tu smo za tebe
    Posljednje uređivanje od karanfilčić : 11.07.2016. at 09:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •