Citiraj maria prvotno napisa
ja sam sada u Crikvenici a isla sam kod pedijatrice u Novi. Ocito je razlika od pedijatra do pedijatra. Nisu svi isli u istu skolu ..
Reci mi gdje si ti maramu nabavila? Ja sam cula da ih ima u Beba centru (Kamarisove), samo trebam stici do Rijeke.
Imas i ti takvu? I je li to komplicirano zamatat?
Zene koje rade u Beba centru su mi rekle (preko telefona) da one to ne znaju zamotat ali kao ima upute uz maramu ... Kao da nisu mogle (kako bi pravi trgovac trebao) prouciti kako se to veze
meni je u pocetku bilo nespretno ali ja sam kraljica trapavosti ali sam na kraju uspjela. kanim si uzeti od kamarisa kad dodjem u zagreb, da imam rezervu dok mi se ova pere. koliko sam ja skuzila uz maramu se dobiju i upute kako se postavlja marama (kamaris). ja sam uz svoju dobila, sad imam happediz. pogle si na www.kamaris.hr

jos samo nesto o nosenju, naime postoje 2 tipa sisavaca po nacinu kako doje mlade, lovci napune mlade pa odu i ostavljaju ih a postoje i sisavcni koji stalno vuku svoje mlade sa sobom (primati spadaju u tu skupinu. ako si gledala dokumentarce o majmunima, vidila si da mame stalno imaju bebice na sebi i bebice jedu kad god pozele. covjek je ipak rod sa majmunima a ne recimo lavovima i ostalim lovcima). bar tak pricaju antropolozi, mozda ce hrvatska pedijatrija otkriti neke nove nepoznate cinjenice o majcinstvu....