-
Kad je moja beba imala 2 tjedna ja sam zavrsila u bolnici zbog upale pluca. Izdajala sam se koliko su mi to dopustali tamosnji uvjeti, a beba je hranjena adaptiranim. Dosla sam doma kad je mali imao mjesec dana. Nastavila sam ga dojiti i dodavati mu bocicu. Zvala sam SOS telefon i dobila puno dobrih savjeta i veliku podrsku. HVALA EMILY :D !
Jos uvjek dodajem adaptirano (ipak manje nego prvih dana). Trebala bih se nakon podoja izdajati, ali uz moju veliku zelju i volju, jednostavno ne stignem. Bebu dojim cesto. Ponekad prodje 2-2,5 sata izmedju podoja, a cesce 1-1,5. Dojim oko 20-30 minuta, obje strane. Onda bebac izbaci cicu i uznervozi se. Meni mljieko jos kapa, ali on nece, a i dalje je nervozan. Onda mu ponudim bocicu. Nevoljko je prihvati, a kad prihvati popije poprilicno. Ujutro oko 90ml, popodne 120 i pred spavanje oko 90.
Nervira me sto mu moram dati bocicu, a cini mi se da imam jos mlijeka. Ili nemam? Mozda je to samo koja kap ostala, a u stvari sam prazna?
Jos me nesto muci. Stolica mu je rijetka i zelena,samo ponekad zuta i zrnasta. Znam da zelena moze biti od zeljeza iz adaptiranog mlijeka. Ali ja uzimam Ferrum zbog anemije, pa me zanima da li to ulazi u mlijeko. Tj. da li mu stolica moze biti zelena od zeljeza koje ja pijem? Ili mu nesto drugo skodi? Danas sam preskocila zeljezo pa cu vidjeti kakva ce mu biti sutra.Sigurna sam da nije od gladi jer inace dobro napreduje. Pravi je mali buco. Stolica po 3-4 puta na dan.
Nastavit cu se truditi oko dojenja i pokusati barem smanjiti jos malo kolicinu adaptiranog. Sumnjam da cu postici rezultat kao stray_cat (svaka cast stray! skidam kapu!). Uz starijeg sina i kucanske poslove ne ostaje mi puno vremena za izdajanje. Ali trudimo se, trudimo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma