-
kao prvo ja se izdajam sa velikom bolnickom izdajalicom i to obje strane istovremeno
na poslu se izdajam otprilike 2 sata nakon zadnjeg obroka
najveci dio zena ne moze izdajanjem izvuci ni priblizno toliko koliko inace daje dojenjem
i nije mi jasno ova ideja o obroku svaka tri sata? pa beba treba jesti svaki put kad trazi, ta teorija o rasporedu hranjenja je ludost koju su izbrijali tamo negdje 1900. godine i ide ruku pod ruku sa kretenarijom da je plac nepozeljna pojava i treba ga ignorirati.
hrani bebu svaki put kad trazi. ako trebas nabildati mljeko trebas bebu sto cesce imati na prsima, nema te izdajalice koja moze zamijeniti bebu
pa ja sam sebastiana znala imati na sebi od nekih 18 sati kad bi mats dosao s posla pa sve dok ne bi isli na spavanje a onda bi ga samo prebacila na lezeci polozaj jer spavamo skupa i jedino sto sam u toku noci mijenjala stranu. sebastian je najurednije spavao sa bradavicom u ustima
sad sam se sjetila da sam tad i rucala i imala sebastiana prikopcanog, mats bi sve pripremio, narezao tako da su mali zalogaji i jednom sam rukom drzala sebastiana na jastuku za dojenje a drugom jela....