Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Planinarsko društvo (odrasli) i izviđači (za djecu)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili ima mnostvo hpd-a. S tim da ako si uclanjena u jedno drustvo, to ne iskljucuje mogucnost planinarenja, odnosno odlazaka na izlet s drugim drustvima.
    Znam da drustvo iz Gorice ima obiteljsku sekciju ali nisam sigurna jesu li oni privatno drustvo ili clanovi hps-a.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam shvatila, biste li s tim planinarskim društvom išli i na izlete, ili vam samo treba iskaznica?
    Ako planirate s društvom na izlete, onda morate tu i tamo doći i na sastanak, ako ništa drugo, da se prijavite za izlet.

"Naše" društvo je Zagreb-Matica (Petrićeva 4). Imaju oglasni ormarić u Bogovićevoj sa sjeverne strane, pa možeš pogledati njihove mjesečne planove izleta za više sekcija. Iako ga ovdje spominjem, mi već dugo nismo ondje aktivni članovi (i zbog nekih svojih razloga ne bih više ni dolazila u tu istu nekadašnju sekciju).
    Pogledajte još HPD Željezničar, Zanatlija, Kapela, Velebit.
    Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili ima mnostvo hpd-a. S tim da ako si uclanjena u jedno drustvo, to ne iskljucuje mogucnost planinarenja, odnosno odlazaka na izlet s drugim drustvima.
    Znam da drustvo iz Gorice ima obiteljsku sekciju ali nisam sigurna jesu li oni privatno drustvo ili clanovi hps-a.
    Cure

sa zakašnjenjem vidim sve ove postove, hvala vam puno, svi su mi redom korisni.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.07.2016. at 14:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •