Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Stvari za bolnicu

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Stvari za bolnicu

Dakle, od četvrtka (1.06.) ću biti smještena u Petrovoj radi obrade i nadzora trudnoće. Iako je sve u najboljem redu, moj dr. smatra da bi bilo dobro da neko vrijeme mirujem jer sam imala ta svoja tri spontana. Pretpostavljam da će mi sada napraviti sve žive i nežive pretrage...

Ne znam koliko ću ostati - to može biti nekoliko dana, a može i nekoliko tjedana. Trebam pomoć u sastavljanju popisa za bolnicu. Ono što meni osobno pada na pamet su:
    - pidžama
    - šlape
    - dosta donjeg rublja
    - ogrtač
    - trenirka
    - čarape
    - dva ručnika
    - kozmetika (šampon, gel za tuširanje, pasta za zube, krema za lice...)
    - nescafe u onim malim vrećicama
    - šalica, pribor za jelo (čula sam da zna biti nekih problema)
    ...
    ??? Help :? ???

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Obavezno nešto za čitati i laptop da nam se možeš povremeno javiti

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nisam doduse nikad bila u bolnici, ali cure uvijek spomenu one domestos maramice za obrisat wc skoljku da mozes sjest na nju. ja bih ponijela i obicne vlazne za obrisat sebe. a mozda ti ne bi bilo naodmet ni ponijet wc papira ili papirnatih rucnika, ko zna kakva je s tim situacija.

ispada da samo o wc-u razmisljam

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

uzmi si nekakve gumene natikače za tuširanje,tekući sapun za ruke
    sve papire kaj se tiče trudnoća
    fen za kosu(ako ostaješ duže)
    stopalice

ima još popisa općenito za rodilište pa probaj taj nekaj upisat u pretražnik

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako nosiš laptop razmisli i o produžnom kabelu (tko zna gdje će ti biti šteker od kreveta), telefonskom kabelu (možda nam se budeš mogla javiti s friškim inside informacijama). svakako ne zaboravi mobitel i punjač za isti...
    ma ako si iz zagreba i ljudi će te obilaziti svakodnevno, nemaš brige sve što ti fali donesu, a višak ode

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

što se tiče fena.....ako si lijena prat kosu, dolje u podrumu (tamo di je uzv) postoji frizerski salon

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

e imaju problema i s krevetninom...........neki dan su cure čekale 4 sata u hodniku da ih se smjesti u krevet jer sestre nisu imale s čime presvući krevet........rekle su da nebi smjele reći , ali da ako ko donese svoju nemaju ništa protiv............pa ako ti nije problem, uzmi sa sobom, ako neće trebati lako MM odnese kući................ja znam da bi ja nosila.........bar bi se malo osjećala ko doma

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ak ćeš si kuhati te male Nescafeiće, trebat će ti vruće vode, ne? Ak imaš ono kuhalo za vodu, to je super.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Eh da, SRETNOOO!!!! I brzo nam se vrati. Nadam se da te sve ovo nije puno zabrinulo, radi se samo o pohvalnoj opreznosti tvog doktora. Zadrži pozitivu koju si imala do sada i nema brige! 8)

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure sjajne ste! Zaista mi puno toga nije palo na pamet...

Cookie, otkako sam trudna život mi se vrti oko frižidera, kreveta i wc-a, što znači da u potpunosti razumijem razmišljanja o wc-u

Ono što je tragedija u svemu - nemam laptop! Nemam ga čak ni od koga posuditi... Ali već ću smisliti način da vam se javim, ne brinite

bruni, frizeraj mi ne spominji jer ću doći u napast da se ošišam, a taman mi je kosa duuuga narasla (jer sam se zaklela da je neću ošišati na kratko dok ne rodim)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Ak ćeš si kuhati te male Nescafeiće, trebat će ti vruće vode, ne? Ak imaš ono kuhalo za vodu, to je super.
    što se tiče kave.....dolje u podrumu postoji aparat za tople napitke, pa pretpostavljam i kavu........nemam poima kakvog je okusa ali znam da su se cure dolje skupljale oko njega i kafenisale ujutro .......

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ponesi nesto za citanje.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

smijemo liponjeti svoj jastuk? ja sam se tako navikla spavati na jastuku za dojenje da više ne znam na onom normalnom. a vjerujem da bi mi dobro došao kad budem dojila u rodilištu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tibica, ne znam kak je u Rijeci, ali ja sam u Zg u Petrovoj imala svoj jastuk i nitko mi nije ništa rekao

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama su u Vž rodilištu rekli da si slobodno donesemo jastuk za dojenje još u rađaonu, da će nam biti lakše, a posebno kasnije u sobi i s bebom dok budemo trenirale dojenje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    smijemo liponjeti svoj jastuk? ja sam se tako navikla spavati na jastuku za dojenje da više ne znam na onom normalnom. a vjerujem da bi mi dobro došao kad budem dojila u rodilištu.
    Naravno da možeš!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

japanke ili neke plastične papuče za tuširanje......nije baš uvijek čisto i da ti se ne kliže po kupaonici....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

koliko god mozes spavacica(3,4,5 nikad dosta) ne pidzame

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jeka prvotno napisa
    koliko god mozes spavacica(3,4,5 nikad dosta) ne pidzame
    meni su super nakon prvih dan-dva bile piđame, ali one sa kopčanjem skroz naprijed!! (za one koje ne vole spavaćice)
    količinu potpisujem!!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kakva je situacija sa spavačicama na Sv. Duhu,znam da se moglo nositi one njihove,pa barem prvi dan da poštedim svoje?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj stella prvotno napisa
    Kakva je situacija sa spavačicama na Sv. Duhu,znam da se moglo nositi one njihove,pa barem prvi dan da poštedim svoje?
    njihove su super bar kad sam ja bila 2005, samo si ponesi zihericu da kad ne dojiš neleti sve van a možeš ih stalno uzimat a svoje recimo kad su posjete. meni je to super dobrodošlo pošto sam se užasno znojila a nije mi baš ugodno bilo poslje tuširanja obuči onu "mirišljavu"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •