Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Presvlačenje polica

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Presvlačenje polica

Stavljate li papire na police i u ladice?
    Napravili smo novu kuhinju i sada treba napuniti police i ladice, ja kažem MM- da prvo moram presvući police zaštitnim papirom, on kaže da mu je to bezveze. Ja kažem da mi je to nekako higijenskije, police na koje stavljam tanjure, čaše, da mi je na njim bijeli papir, koji svako toliko (ne baš prečesto ) promjenim, MM kaže da je isto ako u tom periodu operem policu, da je to bilo nekad u vrijeme naših baka kada su bile drvene police, sad ove moderne se lakše održavaju i ne treba ih presvlačiti.
    Kako vi radite?
    Tko presvlači u kakav papir, meni je onaj obični za poklone nekako pretanak.
    Da i još jedno pitanje, kako stavljate čaše na police, sa rubom dolje ili gore?

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ne presvlacim. Moja je mama to nekad davno radila i jaaaaako mi je islo na zivce - uvijek je bio ruzan papir. Svakih par tjedana obrisem police - sve ili samo neke koje mi se cini najzmazanije.
    A case idu prema gore.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja obavezno lijepim te papire u kuhinjskim policama,jednostavno navika
    i case uvijek okrecemo sa rubom prema dolje(takodjer navika)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Još dok sam živjela sa roditeljima zaklela sam se da nikada neću stavljati taj papir, ne znam postoji li gori posao. Zapravo niti ne znam svrhu tog papira, jednostavnije je pobrisati policu krpom.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Na police ne stavljam papir nego ih brisem, a case stavljam - dno dolje!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa
    Ne presvlacim. Moja je mama to nekad davno radila i jaaaaako mi je islo na zivce - uvijek je bio ruzan papir. Svakih par tjedana obrisem police - sve ili samo neke koje mi se cini najzmazanije.
    A case idu prema gore.
    Ovako isto
    a mama me izludivala s tim papirom ... nekako je uvijek mene dopalo da to rezem i slazem ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

no paper.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam stavila plastičnu tapetu jer imam drvene police (stara kuhinja) da ih mogu normalno oprati vodom i deterđentom. Ispod papira se baš fino mogu zaleći žitni moljci i slična gamad.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da ne pomišljam kako izgleda ako staviš malo vlažno suđe (recimo šalice iz perilice, dolje uvijek ostane koja kap vode), pa se papir razmoči...brrr...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ni mi nemamo papir i ništa nam ne fali.
    A čaše su u uspravnom položaju, rub prema gore.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ništa ne stavljam na police jer imamo novu kuhinju i fakat ne vidim potrebe. kao što reče tvoj muž, tu i tamo prebrišeš policu i that's it. a ako fakat moraš nešto stavit, bilo je u ikei super gumenih podloga u bojicama, ja kupila dok smo još bili u starom stanu sa starom kuhinjom.
    čaše vrhom prema gore.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma kakav papir, to mi tek izgleda totalno nehigijenski. Jedino ako netko ima staru kuhinju pa malo hoće "ofriškati" ladice i zakamuflirati ono što je ispod. Ali u novoj kuhinji ne vidim potrebe za takvim zahvatom.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Joj taj papir pamtim kad sam bila dijete, stavljali smo onaj masni papir s nekim dezenima u koji su se isto i školske knjige umotavale.
    E sad nema više toga, obriše se krpom i to je to

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

traume iz djetinjstva kao i većina - mrzim papir
    (moja baka ja dobivala iz neke tiskare i uvijek je imala od konjaka, nekih piva i sl.)

a u ladicama (onim velikim) imam neku foliju iz Ikee - da se tanjuri ne kližu

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bez papira. Case na gore.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma kakvi. otkad zivim u podstanarskim stanovima stavljam papire u ormar u kojem drzim odjecu jer su uvijek drveni, jer imam feeling da ih krpom ne mogu posteno oprat i jer se uvijek pitam ko je tu sve zivio prije mene i kakve je sve gadarije unutra drzao. za kuhinju ne vidim nikakve potrebe. kuhinjski ormarici se sasvim lijepo daju oribati i dezinficirati, a ako je kuhinja iskljucivo tvoja, i to jos nova, ne vidim sto ti se tu ima gadit da prekrivas police papirom.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    traume iz djetinjstva kao i većina - mrzim papir
    (moja baka ja dobivala iz neke tiskare i uvijek je imala od konjaka, nekih piva i sl.)
    Isto i u mojem djetinjstvu. Na policama i u ladicama badel i cedevita papiri. S tim mi je baka i sve bilježnice zamotala. Bio je to škart iz tiskare.

I moje su police bez papira, ali na jednoj polici na kojoj imam čaše imam pamučnu krpu. Čaše okrenem s rubom prema dolje, a krpu povremeno operem u mašini.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja stavljam papir, jer ga brže promjenim nego da perem police.
    Kupim rolu tapeta koja mi se svidi i to stavljam osim polica i na vrh kuhinskih elemenata. Čaše okrećem da je rub čaše dolje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne stavljam papir jer mi nije nesto drag, trauma iz djetinjstva hahaha, a i mislim da je mi je i brze i lakse oprati police i ladice nego li mjenjati taj papir ili tapete. Nekako mi je ovo s pranjem puno higijenskije, i da case drzim normalno tj., dno dole rub gore.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

papir - ježim se. to mi je totalno nehigijenski.
    čaše - rub: gore. to mi se čini higijenskije.

bubimirko

Početno Re: Presvlačenje polica

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Stavljate li papire na police i u ladice?
    Napravili smo novu kuhinju i sada treba napuniti police i ladice, ja kažem MM- da prvo moram presvući police zaštitnim papirom, on kaže da mu je to bezveze. Ja kažem da mi je to nekako higijenskije, police na koje stavljam tanjure, čaše, da mi je na njim bijeli papir, koji svako toliko (ne baš prečesto ) promjenim, MM kaže da je isto ako u tom periodu operem policu, da je to bilo nekad u vrijeme naših baka kada su bile drvene police, sad ove moderne se lakše održavaju i ne treba ih presvlačiti.
    Kako vi radite?
    Tko presvlači u kakav papir, meni je onaj obični za poklone nekako pretanak.
    Da i još jedno pitanje, kako stavljate čaše na police, sa rubom dolje ili gore?

definitifno ti je muž u pravu......tu i tam obriši ih, pa ne živiš u 50-tima da papir navlačiš na njih......a glede češa prema gore, ali ak te muči to zbog prašine.....vjeruj mi previše ih koristimo da bi se stigla skupiti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, ubjedili ste me, (a nije me trebalo puno nagovarati, ovo mi je puno jednostavnije i manje je posla ).
    MM ne čita forum pa je sretan što smo napravili po njegovom, a čaše će ići po mom, rub gore, više volim malo prašine u čaši, rub prema dolje mi baš nije higijenski koliko god polica bila čista.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Stavljam, al ne papir, nego imaš u Ikei plastične podloge u roli. Isključivi razlog mom stavljanju podloge je to kaj me živcira kad slažem suđe u police zveketanje a kaj ćeš...svakog nekaj živcira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •