Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Medikamentozni prekid patološke trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Slažem se sirius s tobom, da pacijentice jednostavno nisu informirane o tome što ih čeka.
    Ovo drugo je moje osobno mišljenje - da bih se radije probudila nakon 10 min i preskočila još i iskustvo pobačaja, po cijenu rizika za endometrij i cerviks. Ali čini se da je trend da u budućnosti takvog izbora neće ni biti.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se sirius s tobom, da pacijentice jednostavno nisu informirane o tome što ih čeka.
    Ovo drugo je moje osobno mišljenje - da bih se radije probudila nakon 10 min i preskočila još i iskustvo pobačaja, po cijenu rizika za endometrij i cerviks. Ali čini se da je trend da u budućnosti takvog izbora neće ni biti.
    U tome i jest problem. Sto nema detaljnih informacija niti mogucnosti izbora. Jer sam ja bila prisiljena ucjenama na kiretazu prvi put, a drugi put sam izbjegla sustav i cekala sama pobacaj doma danima da ne bih bila prisiljena na kiretazu.
    Tako da je moje misljenje da izbora treba biti nakon detaljnih informacija o prednostima i rizicima, pa neka pacijetica bude ta koja ce odluciti .

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku

Mislim da je jedna forumašica iz KBC RI nagrabusila s medikamentoznim prekidom u Ri, možda se javi.
    Osobno poznam dvije kolegice koje su odbile i otišle na klasičnu kiretu u Pulu.
    Ja sam nažalost, nagrabusila s doživotnim posljedicama nakon klasične kirete, jedan školski primjer komplikacija.
    Morala sam i rekiretažu proći, a svejedno sam rodila s 40 tt, cerviks kao netaknut cijelu trudnoću, dakle, nakon dvije dilatacije.
    Endometrij isto ok.

Bez obzira na sve, ponovila bih kiretu da zatreba, samo bih pazila tko me kiretira i znala bih na vrijeme reagirati.

Činja, jako mi je žao radi tvog iskustva.
    Nadam se da će rane zacijeliti i da ćeš spremna dočekati drugu trudnoću.
    Ne vraćaj se na posao dok ne osjetiš da si psihofizički spremna, poslušaj savjet cura ovdje i obrati se psihologu i traži daljnje bolovanje.

Za KBC RI- ne očekuj ništa od medicinske dokumentacije, a ni od većine osoblja, nažalost.
    Moja kalvarija iz oskudne dokumentacije uopće nije vidljiva, niti se dovodi u vezu s današnjim stanjem.Dobila sam samo usmenu, jedva iscijeđenu potvrdu da su shebali, eto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •