Iskustva su razna, naći ćeš na forumu (i u životu) žena koje preferiraju spontani pobačaj rane trudnoće ili zagovornice kiretaže. Nema puno iskustva s tim tabletama. Ako se dobro sjećam, ja sam imala nekakav spontani koji je ipak završio kiretažom u 10 tt, a plod je bio starosti 8 tt (zaostajao je). To je trajalo dugo u smislu spottinga (možda i 3 tjedna), pa onda je jedan dan bilo baš jako bolno u smislu da me ljudi pitaju što mi je i da ne bi bila u stanju voziti, pa je na kraju ipak završilo kiretažom koja je meni bila svjetlo na kraju tunela, spas i konačan kraj tog mučenja (jer trebalo je funkcionirati - nisam bila sad mjesec dana na bolovanju u iščekivanju kad će se to dogoditi, a imala sam i dijete u bolnici pa je bila luda kuća). Moguće da me kiretaža nije gotovo ništa bolila jer je dobar dio već izašao sam, ne znam, ali nije mi ostala ni najmanje u lošem sjećanju, a s njom je i višetjedno mučenje s ulošcima, krvaranjem i laganim bolovima stalo. Možda će s tabletom bit lakše - bar ćeš znat će se to otprilike dogodit.
Veliki zagrljaj i da ne bude teško!