Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Osobno bih uvijek odabrala radije spontani pobacaj ili prekid rane patoloske trudnoce lijekovima jer je fizicki manje opasna opcija.
nazalost , kada sam se nasla u toj sitaciji nije mi bila ponudena mogucnost izbora nego iskljucivo kiretaza.
U svakom slucaju jesam za mogucnost izbora nakon objektivnog informiranja .
Vjerojatno bih i ja bila odabrala da mi se prijateljica nije kod kuće onesvijestila dok je krvarila. Hitnom je prevedena u bolnicu, ležala 10 dana u bolnici s velikom upalom jer nije sve izašlo iz nje. Nakon svega joj se fizičko stanje pogoršalo i totalno pao imunitet. Druga prijateljica je imala nesnosne bolove, nije joj pomogla ni jedna tableta protiv bolova. Trećoj su dali tabletu u 11-om tjednu i nije joj ništa djelovalo pa je svejedno završila na kiretaži. U napomenama o lijeku piše da se daje do 49 dana od posljednje menstruacije jer u suprotnom nije učinkovit. A riječi mog ginekologa su "ako vi sama već iz bliskih izvora znate toliko, što mislite koliko toga sam ja već vidio i čuo". Sigurno ima i onih kojima je sve prošlo ok. Zato me baš zanimaju iskustva drugih žena.