Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 106 od 106

Tema: Medikamentozni prekid patološke trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj Zalost prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam saznala da je srce prestalo kucati 7+6 i jako sam tuzna ne prestajem plakati danas idem na ab s tabletama molim vas iskustva
    Nadam se da je tuga prošla i da si dobro. I kod mene je bio sličan broj dana kad smo saznali te tužne vijesti. Ono što je pozitivno u tom cijelom tužnom iskustvu je to što smo imali odličnu liječničku podršku i što su mi liječnici i sestre znali reći točno ono što je trebalo u određenom trenutku, i što su me pustili da otplačem i što su me i tješili, ali onda bili racionalna podrška s objektivnim sagledavanjem situacije. I danas se znam rastužiti po tom pitanju, posebno jer tek sad ne znam što me čeka u budućim pokušajima i postupcima... A da ne pričam o tome da terapija tabletama nije odradila svoje 100 % i da se priča razvukla na još par ciklusa... Ali dobro, sve je to dio puta i sve se to da preživjeti.... Samo hrabro i bez predaje tugi!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mene su u jednoj hrvatskoj bolnici isprepadali s tom retroverzijom maternice. To je samo polozaj maternice. Kako mi je vise doktora nakon toga reklo to je isto kao npr razlicita boja kose kod razlicitih osoba. Potpuno normalno i relativno cesto.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Četvrtina zdravih žena ima retroverziju maternice i to uglavnom ne predstavlja problem. Tijekom trudnoće maternica se sama okrene. Inače, znam iz iskustva (ja sam jedna od tih 25%) da tako okrenuta maternica zna izazivati smetnje u vidu bolnih menstruacija, produljenih menstruacija (zbog nepovoljnog položaja otjecanje krvi traje dulje) i slično.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •