Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Medikamentozni prekid patološke trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Prve dvije kiretaže su bile prije poroda i onda je bio u pitanju missed abortion. Srce je stalo u 8 i 10 tjednu. Nakon toga sam napravila pretrage i utvrili du mi trombofiliji. Trudnoća koju sam iznjela do kraja bila je od početka do kraja na niskomolekularnom heparinu odnosno Clexane. U ovoj zadnjoj trudnoći nije uopće bilo vidjeti plod, nego samo neko tkivo koje se razvijalo u maternici. Preporučili su mi pretrage iako ne vidim smisla s obzirom da sam ih već sve prethodno napravila. Sebi sam to rastumačila kao lošu biogenezu oplodnje. Nije valjda ovaj puta bilo suđeno
    Znaci upoznata si sa svime i na vrijeme si reagirala cim si saznala da si trudna..odlicno. Vjerojatno je bila kao sto kazes losa biogeneza al cisto jos porazgovaraj s ginom na kakve bi te pretrage poslao jer ima brdo toga.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Znaš da nemam više volje za nikakve pretrage. Ne znam što bi još mogla testirati, a da već nisam. Od kariograma nadalje. Želim vjerovati da će idući puta sve biti ok

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš da nemam više volje za nikakve pretrage. Ne znam što bi još mogla testirati, a da već nisam. Od kariograma nadalje. Želim vjerovati da će idući puta sve biti ok
    I to je ok. Potpuno te razumijem.
    Odlicno za kariogram
    Kao sto si i sama napisala ovaj put nije bilo sudjeno al iduci ce biti i bit ce kako treba

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

❤ I ja u to vjerujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •