Kismet, žao mi je, od bolnice očekuješ pomoć, a dogode ti se takve grozote i nepravde i to čovjeka zaista vrijeđa. Budi sretna što si uspjela barem roditi nakon svega...
Što se tiče informiranosti, upravo zato i pišemo o svojim iskustvima, kako bi žene poput nas mogle barem upozoriti druge žene koje će biti primorane na takav postupak. Ja sam očekivala da će biti iznimno bolno, što mi nije predstavljalo problem jer otkad znam za sebe imam izrazito bolne menstruacije, prošla sam i operacije mioma i kiretažu. Problem su bile i druge nuspojave (o kojima sam čitala prije odlaska na medikamentozni pobačaj ) jer se nisu pojavile samo pojedine, već baš sve odjednom: povraćanje, proljev, visoka temperatura i nesnosni bolovi i sve je to trajalo satima. Na bolove nisam mogla utjecati jer je učinak tableta protiv bolova bio onemogućen zbog povraćanja.
Žalosno da u takvim kritičnim trenutcima ne možeš dobiti pomoć u bolnici u kojoj boraviš.
Pročitajte u mom prvom javljanju kako su prošle druge žene iz moje sobe. Bez ikakvih poteškoća i nuspojava. Valjda moraš imati malo srće i u tom slučaju...i jadne one ženske koje nagrabuse kao nekolicina nas.