-
Sabri, grlim te, hvala ti na tvom iskustvu i puno sreće za dalje!
Ja sam prošla reproduktivnu dob, prolazila sam pred nekih 7 god jedan missed ab u, ako se dobro sjećam 11tt, ali je plod bio veličine 10tt, koji sam pokušala, na savjet ginekologa privatnog, odraditi spontano, da ne idem na kiretažu jer sam htjela još trudnoća pa da bude što poštednije po maternicu.
To je meni bila katastrofa, krvarenje i lagani bolovi su trajali 2 tjedna, bilo je i obilnijeg izljeva s većim komadima, i jačim bolovima, pa sam se bila ponadala da je to to, ali to nije bilo to. Prvo dijete mi je istovremeno bilo hospitalizirano zbog nekih problema, suprug na putu, ja sam radila i letala između posjeta, posla, s ulošcima i bolovima stalno, vozila, znajući da u svakom trenu može uslijediti baš jaki bolovi - najgore mi je bilo što ću ako me ulovi u vožnji, hoću li se sudarit još s nekim, a moraš u to vrijeme funkcionirati.
Na kraju smo suprug i ja odlučili završiti mučenje i platiti pobačaj - tad se još moglo - ne znam je li su sad na SD svi u prizivu savjesti, ne pratim više.
Prije plaćanja pobačaja i prije pobačaja ide kontrolni UZV. Na kontrolnom UZV (a još dan prije se čulo srce) se pokazalo da ploda nema, ali da ipak moram na kiretažu jer su bili neki zaostaci, tad su išli javiti suprugu da ne mora plaćati i abortus se pretvorio u kiretažu - administrativno i faktualno. Kiretaža mi je, u odnosu na ovu igru živaca prije i bolove, bila mila majka. Nakon kiretaže su bolovi u potpunosti prestali.
Iz moje perspektive i mog iskustva, meni nisu bila jasna pozitivna iskustva žena koje su odrađivale missed spontano - rade li, voze li itd. u to vrijeme čekanja. Meni je to bilo grozno. I bilo mi je drago da postoji opcija moje odluke.
Posljednje uređivanje od ina33 : 03.06.2019. at 11:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma