-
Pozdrav svima, pročitala sam sve postove ali molila bi ako je netko nedavno bio na medikamentoznom pobačaju u KBC Rijeka da mi kaže više o samom postupku, kako se prijavljuje,što sve treba uzeti,itd. Moj slučaj je malo neobičan.Imam 46 godina, jedno dijete.Imam određene kronične bolesti zbog kojih uzimam jake lijekove.Kašnjenje menstruacije pripisala sam klimakteriju,no ispala je trudnoća.Moj liječnik je rekao da s obzirom na moje dijagnoze ne smijem roditi,osobito u ovoj životnoj dobi, i da moram na medikamentozni abortus.Grozno mi je što u ovim godinama uopće o tome moram razmišljati.Kada sam rodila prvo dijete jako smo željeli još djece, ali nije išlo, a sada ovako.Život se stvarno poigra s nama. Jednostavno ne mogu zadržati dijete jer je prevelika opasnost za moj život,lijekovi koje pijem, a pila sam ih cijelo vrijeme dok nisam ni znala da sam trudna, mogu izazvati malformacije ploda, zato molim vas ako je netko nedavno bio na medikamentoznom abortusu u KBC Rijeka molila bi što više informacija, naravno da me strah, svega, bolova, komplikacija, svojih godina, jednostavno osjećam se toliko bespomoćno i zarobljeno u svojoj koži da mislim da ću puknut.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma