Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Pustanje na cuvanje i vezanost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma baš, kako i Sirius kaže, kud ćeš više frustracija za dijete od bolesti, bolnica, pregleda, bolesnog tate i mame koja sve to mora hendlati sama? Upravo zato ju treba poštedjeti onih koji joj nisu neophodni u životu, ili ih malo odgoditi, neš ti problema wc-a. Time ne negiram frustriranost mame da ne može mirno niti na wc, ali, čini mi se lakše odrasloj osobi racionalizirati tu frustriranost i malo odgoditi svoje trenutne potrebe nego djetetu od nepunih godinu dana.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ma baš, kako i Sirius kaže, kud ćeš više frustracija za dijete od bolesti, bolnica, pregleda, bolesnog tate i mame koja sve to mora hendlati sama? Upravo zato ju treba poštedjeti onih koji joj nisu neophodni u životu, ili ih malo odgoditi, neš ti problema wc-a. Time ne negiram frustriranost mame da ne može mirno niti na wc, ali, čini mi se lakše odrasloj osobi racionalizirati tu frustriranost i malo odgoditi svoje trenutne potrebe nego djetetu od nepunih godinu dana.
    X

I "pozitvno" je sto si sebi osvijestila da bi uvela promjene u ovaj ritam,polako ih provodis u djelo i po meni na najboljem si putu da ides spavati barem u 10)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •