-
Ma kakvo dojenje, kazem da u vrijeme prebacivanja na cicu bi i tako to bilo tesko izvedivo, ocito sam toliko nerazumljiva....tata je bio prakticki nepokretan do prije 2mj! Sada polako moze sve i raditi. Prije dva mjeseca smo poceli sa seljenjem i sad smo se smjestili. I evo, tata sece sa bebom! Da je burno reagirala na tu setnju - ne bi je silili, svejedno, pa se evo jos cudite!
Kome sam mogla pustiti bebu da je pricuva u mjestu gdje gotovo nikoga ne poznajem? Sada zivimo s mojim tatom i mama mi je blize. Stvarno ne razumijem??!
I da sam mogla, opet ne bi vjerojatno je davala na cuvanje osim sto bi muz bio snjom. Pa evo, jos se cudite...
Ili sam trebala uzeti dadilju da se beba vjezba odvajanju jer vidi vraga, bit ce razmazena? I nece biti samostalna sa godinu dana?? A mozda ako ne bude dovovoljno frustrirana, nece biti ni empaticna, a mogla bi imati i neuroloskih problema. Hm....divota. pustit cu je koji put u sumi da se dobro isplace da sprijecimo to.
Mislim da svatko cita sto zeli...
Priznajem da prebrzo reagiram na njen plac, bez da razmislim zasto place, tu kritiku sam prihvatila, zahvalila se i pokusavam promjenit.
Ostali koji me uvjeravate da nije normalno puno biti s jednogodisnjom bebom....pa, ja u to ne vjerujem!
Nisam rekla da place kad se probudi a mene nema, ako jesam krivo sam napisala, pocne njurgati i razbudi se! Onda bude budna satima i satima se onda jos kasnije igra. A draze mi je spavati, kao i muzu nego snjom biti budan narednih par noci. Kao npr sinoc, a to nas ceka i danas i sutra... A da... i vuk sit i ovce na broju. Nadala sam se brzom rjesenju. Kad biram izmedu lezanja i ne spavanja. Radje biram lezanje. I to sam pozeljela promjeniti sada kad je vec veca, i kad nam je zivotna situacija konacno malo stabilnija. Ali i da lezim uz nju nije takav bas problem, dobila sam i super savjete da citam nesto i odmaram. Ne moram uvjek ni ja bas sve stizat! A snjom se mogu i naci s drugim mama, i otici kod frizera(sad imamo tatu za cuvanje), evo mogu i cjeli dan pisati na forumu! Nije bed. Uz mene je i ok. Izgleda da to vise smeta drugima nego meni. Sve mogu, samo uz nju, mora sve vidjeti i u svemu sudjelovati. Ne znam zasto bi to bilo nenormalno.
A i spava snama haha....i jos ce spavati dok god cica. Ne radi nje, nego radi mene jer je meni tako lakse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma