Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Pustanje na cuvanje i vezanost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Deedee11 prvotno napisa Vidi poruku
    Muz ju je jutros odveo u setnju! Ma savrseno, isto sve kao i kad ja idem snjima, uopce nije ni zanjurgala, odlicno je proslo! Sva sam bila izbezumljena ako negdje place, a ona na kraju lijepo uziva!! Slozila sam robu koju slazem vec tjedan dana

Tata je prvi put odveo dijete od 1g u setnju?

Oprosti, ne znam sta bi rekla....

Meni je to nevjerojatno... Ja sam vec 2 tj nakon poroda svasta obavljala...I bake i tate su setali i cuvali.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 27.07.2016. at 10:25

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku

Pa sve smo već rekli. Mama je smetnula s uma da djeca rastu i da dijete od godine dana ima drugačije potrebe od bebe od 3 tjedna.

Ja sam dobro zapamtila upute logopeda za mog starijeg (koji je zbog nagluhosti imao kašnjenje u govorno-jezičnom razvoju): NEMOJTE pretpostavljati što on želi, NEMOJTE završavati njegove rečenice, DAJTE MU PROSTORA da se izrazi jer bez toga neće imati uredan razvoj, ne samo govorno-jezični nego i inače.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku

Meni je to nevjerojatno... Ja sam vec 2 tj nakon poroda svasta obavljala...I bake i tate su setali i cuvali.
    X

Meni je ovo isto nevjerojatno, da tata nikada prije nije izveo u šetnju ili parkić vlastito dijete ??!!
    Ne znam jel to mogu uopće shvatit al to nije ni bitno, bitno je da Deedee11 shvati da je "malo" zabrazdila i da treba popustit. Zapravo ti prijateljice koja vas poznaju uživo daju dobronamjerne savjete. Istina Bog ako ih nisi iste tražila ne trebaju ti ih ni davati iako bih ja uvijek voljela da mi prijateljica ukaže na takve stavri a na meni je da odlučim prihvatiti sugestiju ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •