Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 95 od 95

Tema: Igrica za mobitel

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Apsu
    Koji si level?

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

5
    Al danas prvi put isla lovit

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I ja sanjam da cu biti faca kad ae vratim s puta. Pih.
    Apsu bravoooo

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja bi lovila pokemone! Instalirala igricu, i napravila profil, sad samo trebam u lov. Kako to ide? Upalim je negdje van kuce i slijedim upute?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    5
    Al danas prvi put isla lovit
    8 a samo jednom bila do grada
    Zrinjevac je hot spot takoder.
    J. Samo ju upalis i krenes. Vibrira ti kada se pojavi koji. Nije potrebno stalno gledati ali troši bateriju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer sam bila jedna od rijetkih što je gledala prirodu po regatnoj stazi na Jarunu Najprije skužim da mi je nešto čudno jer svi hodaju i gledaju u mobitele, a onda sam se sjetila da igraju Pokemon igricu. Moram priznati da sam se osjećala čudno kao da sam upala negdje gdje ne spadam. A hrpa ih je i u grupama tako hodala.
    Posljednje uređivanje od larmama : 28.07.2016. at 10:57

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    jučer sam bila jedna od rijetkih što je gledala prirodu po regatnoj stazi na Jarunu Najprije skužim da mi je nešto čudno jer svi hodaju i gledaju u mobitele, a onda sam se sjetila da igraju Pokemon igricu. Moram priznati da sam se osjećala čudno kao da sam upala negdje gdje ne spadam. A hrpa ih je i u grupama tako hodala.
    Dobro je dok hodaju po stazi... mm se prepao kad mu je jedan klinac izletio na cestu ispred našeg kulturnog centra... Bulji u mobitel i uopće ne gleda oko sebe, a zebra nije na tom mjestu. Ali je zato pokemon gym... Bilo bi zabavno i smiješno da nije opasno.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
    Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.

Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
    Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je dok hodaju po stazi... mm se prepao kad mu je jedan klinac izletio na cestu ispred našeg kulturnog centra... Bulji u mobitel i uopće ne gleda oko sebe, a zebra nije na tom mjestu. Ali je zato pokemon gym... Bilo bi zabavno i smiješno da nije opasno.
    da, zaboravila sam spomenuti i one koji to rade dok voze bicikle. Fakat ko iiz filmova atmosfera.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    da, zaboravila sam spomenuti i one koji to rade dok voze bicikle. Fakat ko iiz filmova atmosfera.
    Je, ima toga... Jedan vozi bicikl, a drugi mu sjedi na guvernalu i lovi... Cirkus! Baš se pitam koliko ih se tako razbilo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja ulovila dva pokemona al za drugog ulovit potrosila 30 lopti. Moram priznat da nisam jos nikog drugog vidila da lovi pokemone. A meni ce dosadit za dva dana, to je sigurno

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni je već dosadilo jer nisam uspila postić da mi proradi, deinstalirala sam, samo me provocirao

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
    Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.

Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
    Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/
    QUOTE]

Tako je Apsu
    Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako tio uopće smijem pisat na ovakvom topicu )

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Lili75;2903302][QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.

Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/
    QUOTE]

Tako je Apsu
    Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako to uopće smijem pisat na ovakvom topicu )
    super curke za odustajanje, ima brdo pametnijih stvari za odradit ili uživat

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Lili, ti to preozbiljno shvacas. To je samo malo razbibrige

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, ti to preozbiljno shvacas. To je samo malo razbibrige
    Istina je to, ali ako postane kradljivac vremena, treba na to obratiti pažnju. Nije to stvar ove igrice kao takve, nego prioriteta. Ja sam zanat ispekla na prvoj godini studija (obožavala sam rješavati križaljke, u srednjoj mi to nije bio problem, ali kad sam shvatila što ta enigmatika radi mojem vremenu za učenje, kvragu sve...)

Ima jedna web stranica za studente gdje se preporučuju serije za mlade, pa piše koliko koja traje na ovaj način: "Izgubljenog vremena za učenje: 47 sati" - evo tu: http://studentski.hr/zabava/students...je-kraja-ljeta

Tak funkcioniraju i pokemoni i ostalo. Za mene je to ovaj forum

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni ništa nije gubljenje vremena ako uživam, ako me zabavlja
    ako za nečim potežem automatski i pritom nešto pretjerano ne uživam, onda mijenjam
    ptičice gledam sa terase kad pijem kavu, i šišmiše predvečer

idem vidit koje su serije preporučili

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je to, ali ako postane kradljivac vremena, treba na to obratiti pažnju. Nije to stvar ove igrice kao takve, nego prioriteta. Ja sam zanat ispekla na prvoj godini studija (obožavala sam rješavati križaljke, u srednjoj mi to nije bio problem, ali kad sam shvatila što ta enigmatika radi mojem vremenu za učenje, kvragu sve...)

Ima jedna web stranica za studente gdje se preporučuju serije za mlade, pa piše koliko koja traje na ovaj način: "Izgubljenog vremena za učenje: 47 sati" - evo tu: http://studentski.hr/zabava/students...je-kraja-ljeta

Tak funkcioniraju i pokemoni i ostalo. Za mene je to ovaj forum
    Upravo sam ovo htjela reći thanx Peterlin.

Meni je ovaj forum definitivno kradljivac vremena a tako mi bude zanimljivo nekad da ne mogu prestat, onda kad pretjeram ugasim mob ili internet. Ne pratim ništa drugo osim ovog foruma i fejsa, svejedno mi se to čini puno "ukradenog" vremena.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    meni ništa nije gubljenje vremena ako uživam, ako me zabavlja
    ako za nečim potežem automatski i pritom nešto pretjerano ne uživam, onda mijenjam
    ptičice gledam sa terase kad pijem kavu, i šišmiše predvečer

idem vidit koje su serije preporučili
    e vidiš ja ovo nekad radim, onako automatik pa nije uvijek aktualna neka zanimljiva mi tema al ja klikam i ljutim se na samu sebe što surfam.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja ne igram, ali moj teenager konacno dobrovoljno izlazi van ( od kad je skola zavrsila i nema treninga jer se ozljedio pod kraj sezone) . Danas je otisao do jaruna sam ( desetak km), upoznaje ekipu po kvartu koju ranije nije dozivljavao... Pokemoni ga socijalizirali.

Ali, za njega sam 100 posto sigurna da je oprezan i da mu bedastoce nece past napamet.
    Srednjem su zato strogo zabranjeni pokemoni, on je u fazi " livada u glavi"

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi vec neko vrijeme igramo. Ali ja sam tek level 10. Palim tek navecer u setnji s trenutno bolesnom djecom.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam ju deinstalirala. Bilo zabavno par dana. Baterija curi kao bedasta, mob mi neupotrebljiv za bili kaj. A i dosadilo mi. Potpis na Apsu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ne lovim Pokemone ali već jako dugo vremena igram 8ball pool. Igra je točno po mom guštu i isto tako je ne smatram gubljenjem vremena kad ionako imam premalo vremena za sebe, što nebi malo mozak na pašu igrajući bilijar

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne lovim Pokemone ali već jako dugo vremena igram 8ball pool. Igra je točno po mom guštu i isto tako je ne smatram gubljenjem vremena kad ionako imam premalo vremena za sebe, što nebi malo mozak na pašu igrajući bilijar
    Joooj. Igrala sam ju prosle godine, drzala me par mjeseci super je.
    Trenutacno sam na nibblersima. To je odmor za mozak.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Trenutacno sam na nibblersima. To je odmor za mozak.
    čekaj pa kako ćeš vidjet ako proleti ptičica?

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Haha

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja na nekoj 2048 igrici.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 29.07.2016. at 11:55

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

to sam igrala jedno vrijeme
    i fruit ninja

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

čekaj pa kako ćeš vidjet ako proleti ptičica?
    Imam pravilo. Igram ju dok sam na wc-u. Tamo ptice ne lete.
    I u slucaju dosadne utakmice, igram turnament. Nikada ju ne palim vani niti u drustvu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

to sam igrala jedno vrijeme
    i fruit ninja
    Jesi skupila 2048? Ja najvise 1024

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pravilo. Igram ju dok sam na wc-u. Tamo ptice ne lete.
    I u slucaju dosadne utakmice, igram turnament. Nikada ju ne palim vani niti u drustvu.

Kaj, problemi s probavom?
    Nisi dovoljno psylliuma papala :D

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi skupila 2048? Ja najvise 1024
    jesam, nekad prije a evo i sad :petak:

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

jesam, nekad prije a evo i sad :petak:
    Svaka cast!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.

Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110 i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course
    Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
    Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Zuska

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zuska #samojako

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.

Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110 i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course
    Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
    Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...
    Evo, ja čak ne koristim ni internet bankarstvo na mobitelu, iako ga imam, jer više volim veće ekrane :ćorava:

Fb isto nemam, imam whatsup i to je sve. Od aplikacija samo spomenuti Runkeeper za hodanje i bicikl. A zimnicu znam napraviti i što da sad ja jadna radim???

Na wc- u obavljam samo omo za što je isti predviđen i ne pada mi na pamet tamo provoditi slobodno vrijeme. Umjesto toga radije visim ovdje na forumu, hehe

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nema do slobodnog vremena na wcu-u dok djeca lupaju po vratima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To ti vjerujem... Moji više ne lupaju i ne čuče pred vratima, ali dogodi se da mm i ja lupamo njima (teen godine, nije to ništ čudno).
    Moram priznati da je brzo prošlo vrijeme dok su lupali. Na sreću.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma i dalje mi nije nista jasno al i na kraju bas me briga ...prosla mi je fora da je to stara igrica i da vise ne postoji..i da ako budemo čačkali dalje da će mo pokupit virus i to je to..inače moj mali je tek 7 g.i ne dopustim mu da sam čačka po internetu....e sad ti pokemoni...sto je s pokemonima kod nas u selendrama...se oni mogu igrat sam u gradovima?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zuska sestro po stupnju koristenja IT-izma here I am!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zloćko prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i dalje mi nije nista jasno al i na kraju bas me briga ...prosla mi je fora da je to stara igrica i da vise ne postoji..i da ako budemo čačkali dalje da će mo pokupit virus i to je to..inače moj mali je tek 7 g.i ne dopustim mu da sam čačka po internetu....e sad ti pokemoni...sto je s pokemonima kod nas u selendrama...se oni mogu igrat sam u gradovima?
    Ima toga svuda. Moj mlađi je trenutno u Kraljevici i prvo što je otkrio kad su stigli tamo bila je lokacija pokemon gym.

Inače, podržavam te u tome da 7godišnjaka ne potičeš u surfanju, potpuno si u pravu. Za pomoć bi mu dobro došao kakav malo stariji prijatelj da mu pokaže trikove. Moj L je obično dežuran u kvartu za te stvari jer se dobro slaže s mlađima, ali nikad nisu igrali baš to, pa ti ne znam.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne dozvolim mu igrice uopće ,al ovu je otkrio kad je sad preko praznika odlazio kod prijatelja konem roditelji dozvole svasta..puno previse...kad mi je pričao sta svasta tam gledaju zabranila sam mu da ide tamo al igrica je ostala ..nisam mu mogla bas sve zabranit...vise ga potičem na čitanje ..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobro ti to radiš. A on će se snaći s vršnjacima i za igrice i za savjete kako dalje. Ne treba biti pod staklenim zvonom.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro kazes,samo dok opet krene skola snaci ce se on..tako me pilio i za sličice euforia jer je vidio u skoli među vrsnjacima i kupila sam mu,kad mu se nakupilo dosta duplih rekla sam mu da mu neću vise kupovat nove jer nema smisla samo gomilat duple i nek se mjenja s drugom djecom u skoli..i onda je krenulo kad je skuzio,prvo su ga varali dok i to nije skuzio i tako je popunio skoro sav album mjenjajuči se..imali smo pravilo da nema kupovine novih paketica dok se sve duple ne zamjene..i super je klapalo,puno tog je naučio..od igrača od drzava,tu sam mu dozvolila internet da istrazuje igrače ...drzim se one da sam "ljena" majka..snađi se druze..uključi mozak..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •