Apsu
Koji si level?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Apsu
Koji si level?
I ja sanjam da cu biti faca kad ae vratim s puta. Pih.
Apsu bravoooo
I ja bi lovila pokemone! Instalirala igricu, i napravila profil, sad samo trebam u lov. Kako to ide? Upalim je negdje van kuce i slijedim upute?
jučer sam bila jedna od rijetkih što je gledala prirodu po regatnoj stazi na JarunuNajprije skužim da mi je nešto čudno jer svi hodaju i gledaju u mobitele, a onda sam se sjetila da igraju Pokemon igricu. Moram priznati da sam se osjećala čudno kao da sam upala negdje gdje ne spadam. A hrpa ih je i u grupama tako hodala.
Posljednje uređivanje od larmama : 28.07.2016. at 10:57
Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.
Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.
Ja ulovila dva pokemonaal za drugog ulovit potrosila 30 lopti. Moram priznat da nisam jos nikog drugog vidila da lovi pokemone. A meni ce dosadit za dva dana, to je sigurno
![]()
meni je već dosadilo jer nisam uspila postić da mi proradi, deinstalirala sam, samo me provocirao![]()
[QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.
Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/QUOTE]
Tako je Apsu
Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako tio uopće smijem pisat na ovakvom topicu)
[QUOTE=Lili75;2903302][QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/QUOTE]
Tako je Apsu
Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako to uopće smijem pisat na ovakvom topicu)
super curke za odustajanje, ima brdo pametnijih stvari za odradit ili uživat![]()
Lili, ti to preozbiljno shvacas. To je samo malo razbibrige![]()
Istina je to, ali ako postane kradljivac vremena, treba na to obratiti pažnju. Nije to stvar ove igrice kao takve, nego prioriteta. Ja sam zanat ispekla na prvoj godini studija (obožavala sam rješavati križaljke, u srednjoj mi to nije bio problem, ali kad sam shvatila što ta enigmatika radi mojem vremenu za učenje, kvragu sve...)
Ima jedna web stranica za studente gdje se preporučuju serije za mlade, pa piše koliko koja traje na ovaj način: "Izgubljenog vremena za učenje: 47 sati"- evo tu: http://studentski.hr/zabava/students...je-kraja-ljeta
Tak funkcioniraju i pokemoni i ostalo. Za mene je to ovaj forum![]()
meni ništa nije gubljenje vremena ako uživam, ako me zabavlja
ako za nečim potežem automatski i pritom nešto pretjerano ne uživam, onda mijenjam
ptičice gledam sa terase kad pijem kavu, i šišmiše predvečer
idem vidit koje su serije preporučili![]()
Upravo sam ovo htjela reći thanx Peterlin.
Meni je ovaj forum definitivno kradljivac vremena a tako mi bude zanimljivo nekad da ne mogu prestat, onda kad pretjeram ugasim mob ili internet. Ne pratim ništa drugo osim ovog foruma i fejsa, svejedno mi se to čini puno "ukradenog" vremena.
Ja ne igram, ali moj teenager konacno dobrovoljno izlazi van ( od kad je skola zavrsila i nema treninga jer se ozljedio pod kraj sezone) . Danas je otisao do jaruna sam ( desetak km), upoznaje ekipu po kvartu koju ranije nije dozivljavao... Pokemoni ga socijalizirali.
Ali, za njega sam 100 posto sigurna da je oprezan i da mu bedastoce nece past napamet.
Srednjem su zato strogo zabranjeni pokemoni, on je u fazi " livada u glavi"
Mi vec neko vrijeme igramo. Ali ja sam tek level 10. Palim tek navecer u setnji s trenutno bolesnom djecom.
Ja sam ju deinstalirala. Bilo zabavno par dana. Baterija curi kao bedasta, mob mi neupotrebljiv za bili kaj. A i dosadilo mi. Potpis na Apsu.
Ja ne lovim Pokemone ali već jako dugo vremena igram 8ball pool. Igra je točno po mom guštu i isto tako je ne smatram gubljenjem vremena kad ionako imam premalo vremena za sebe, što nebi malo mozak na pašu igrajući bilijar
Ja na nekoj 2048 igrici.
Posljednje uređivanje od Jadranka : 29.07.2016. at 11:55
Ajme, još jedan topic od stotina na kojem se osjećam WTF.
Čitam vas i divim se vašem IT-izmu. Ja na svom iPhonu šaljem sms-ove, zovem i fotkam. Jedine dvije aplikacije koje koristim su Fejs i Internet bankarstvo. Skidanje ičega (aplikacija, filmova itd.) zvuči prekomplicirano, a kamoli još da igram nešto na mobitelu. Zadnje što sam igrala na mobu je ona zmija na Nokiji 6110i to zato jer je došla s mobitelom. Ajme, grozna sam. I na wc-u rješavam sudoku, kakuro i ostale poslastice, ali papirnato, of course
Jednom sam pokušala instalirati nešto što bi pratilo moje hodanje, ali nije uspjelo.
Užas, prije ću naučiti kuhati i praviti zimnicu, nego koristiti aplikacije...
Zuska #samojako
Evo, ja čak ne koristim ni internet bankarstvo na mobitelu, iako ga imam, jer više volim veće ekrane :ćorava:
Fb isto nemam, imam whatsup i to je sve. Od aplikacija samo spomenuti Runkeeper za hodanje i bicikl. A zimnicu znam napraviti i što da sad ja jadna radim???
Na wc- u obavljam samo omo za što je isti predviđen i ne pada mi na pamet tamo provoditi slobodno vrijeme. Umjesto toga radije visim ovdje na forumu, hehe
Nema do slobodnog vremena na wcu-u dok djeca lupaju po vratima![]()
To ti vjerujem... Moji više ne lupaju i ne čuče pred vratima, ali dogodi se da mm i ja lupamo njima (teen godine, nije to ništ čudno).
Moram priznati da je brzo prošlo vrijeme dok su lupali. Na sreću.
Ma i dalje mi nije nista jasno al i na kraju bas me briga ...prosla mi je fora da je to stara igrica i da vise ne postoji..i da ako budemo čačkali dalje da će mo pokupit virus i to je to..inače moj mali je tek 7 g.i ne dopustim mu da sam čačka po internetu....e sad ti pokemoni...sto je s pokemonima kod nas u selendrama...se oni mogu igrat sam u gradovima?
Zuska sestro po stupnju koristenja IT-izma here I am!![]()
Ima toga svuda. Moj mlađi je trenutno u Kraljevici i prvo što je otkrio kad su stigli tamo bila je lokacija pokemon gym.
Inače, podržavam te u tome da 7godišnjaka ne potičeš u surfanju, potpuno si u pravu. Za pomoć bi mu dobro došao kakav malo stariji prijatelj da mu pokaže trikove. Moj L je obično dežuran u kvartu za te stvari jer se dobro slaže s mlađima, ali nikad nisu igrali baš to, pa ti ne znam.
Ne dozvolim mu igrice uopće ,al ovu je otkrio kad je sad preko praznika odlazio kod prijatelja konem roditelji dozvole svasta..puno previse...kad mi je pričao sta svasta tam gledaju zabranila sam mu da ide tamo al igrica je ostala ..nisam mu mogla bas sve zabranit...vise ga potičem na čitanje ..
Dobro ti to radiš. A on će se snaći s vršnjacima i za igrice i za savjete kako dalje. Ne treba biti pod staklenim zvonom.
Dobro kazes,samo dok opet krene skola snaci ce se on..tako me pilio i za sličice euforia jer je vidio u skoli među vrsnjacima i kupila sam mu,kad mu se nakupilo dosta duplih rekla sam mu da mu neću vise kupovat nove jer nema smisla samo gomilat duple i nek se mjenja s drugom djecom u skoli..i onda je krenulo kad je skuzio,prvo su ga varali dok i to nije skuzio i tako je popunio skoro sav album mjenjajuči se..imali smo pravilo da nema kupovine novih paketica dok se sve duple ne zamjene..i super je klapalo,puno tog je naučio..od igrača od drzava,tu sam mu dozvolila internet da istrazuje igrače ...drzim se one da sam "ljena" majka..snađi se druze..uključi mozak..