Imali smo roditeljske na tu temu, I bez I sa predmetnim profom. I u razgovoru sve nam je prof. objasnio sta I koliko trazi, ali kad dode test tu bude zadataka kojih nema u zbirci, "zadatka za 5-icu" izmedu malog broja zadataka itd.
Na informacijama profa najljubaznije objasni da dijete mora provjezbati zbirku zadataka, rijesiti zadatke "stoperice" tj. primjera testa u 45 min. Moje ga dijete rijesi tocno za 20 min, ali na ispitu od 5 zadataka uvijek bude jedan za natjecanje.
Nisam nikako rekla da je gradivo pretesko.
I ne mislim nista vise raditi u ovoj 2015/2016 sk.godini koja je ionako vec gotova.
Inace bilo je medu roditeljima puno razgovora da I mi kao i drugi razredi trazimo drugog profa, ali kazem, usta su zasutila, jer su neka djeca ipak dobila 5 na kraju, sto iz ocjena, tamo u 5. mjesecu nitko nije ocekivao.

Moje dijete iz drugih predmeta ima super ocjene, a iz ovog zasluzenu 4-ku.
I ne mijenja mu nista previse u zivotu ta jedna cetvorka, ali ja gledam za slijedecu godinu i one naredne.
Jer ako ce svake godine imati makar tu jedna cetvorku, to ce mu bitno smanjiti bodove za Ss.
Ne vidim nacina da se iz tog predmeta na kraju ima 5, a mislim da to moje dijete moze I da je za 5 naucilo.