Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Predmetni ispit

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Treba se brinuti za sebe i svoje ZNANJE, a ocjene dođu kao posljedica toga. Nije uvijek sve sjajno, jer u sustavu koji je svakakav i loš rade ljudi koji isto tako nisu savršeni (kao i svuda) ali bratemili to je isto životna škola.
    slažem se. deaedi, i ja se sjećam toga. i je, bilo je tako.

al isto znam da se niti jednom, u cijelom mojem školovanju od osnovne do faksa, nije desilo da znam i dobijem lošu ocjenu. ono - nije. ovo ostalo, kad znaš napol, onda kreneš s onim klasicima - a vidi, njemu je priznala, a meni nije, mene teže pita nego nju, ova više voli dečke, a ne voli cure, daje pitanja koja nema u bilježnici, pita ono što je u fusnoti knjige itd itd. znate već.

hbg, kad sam naučila i znala, toga nekako nije bilo
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.07.2016. at 11:13

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se. deaedi, i ja se sjećam toga. i je, bilo je tako.

al isto znam da se niti jednom, u cijelom mojem školovanju od osnovne do faksa, nije desilo da znam i dobijem lošu ocjenu. ono - nije. ovo ostalo, kad znaš napol, onda kreneš s onim klasicima - a vidi, njemu je priznala, a meni nije, mene teže pita nego nju, ova više voli dečke, a ne voli cure, daje pitanja koja nema u bilježnici, pita ono što je u fusnoti knjige itd itd. znate već.

hbg, kad sam naučila i znala, toga nekako nije bilo
    a vidis, kod mene je... Ja sam kao i ovaj mladji od Peterlin, bila borac za pravdu. I znalo mi se to osvetit, cak i na drugim predmetima- profe se drze zajedno.... Zato zagovaram malu maturu i/ili prijemne, a ne ocjene kao kriterij upisa. Ako su ocjene ogledalo znanja, onda ce se to pokazati na maturi, ako su nepravedne, nepravda ce se ispraviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •