Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
A ovo, nebriga za tudje ocjene- jel vas briga ako na poslu netko ne radi, a ima 2x vecu placu, jel vas briga ako se netko upise u vrtic preko veze, a vase dijete vec tri godine nije upali, jel vas briga ako netko drugi u sustavu gdje svi imate ista prava bolje prolazi? I to vas nije briga? Pa ja mogu reci da mene je briga. Kad mi dijete nije upalo u vrtic, a od susjede je, bez pardona sam dosla u vrtic i trazila uvid u dokumentaciju- odjednom se naslo mjesta za nas.
Paa, možda mi nećeš vjerovati, ali ne zanima me previše...

Nedavno me kolegica pitala kolika mi je stimulacija, a ja pojma nemam. Išla gledati - piše tamo neka cifra. Ispostavilo se da je to maksimum. Ništ mi nije značilo.

Mene je briga kad ljudi o čijem poslu ovisi moj dio ne naprave na vrijeme ili kako treba. To me briga. Tko ima kakvu plaću i koliko dana godišnjeg - nebitno.

I moram reći da mi se zapravo uvijek takav stav isplatio, kao kozmička pravda: ne uzrujavam se previše, ne uspoređujem se s drugima (nego samo sa sobom) i dobro je. Dovodi me do ludila kad moram čekati da se neki trgnu i naprave svoj dio, a oni umjesto da rade propituju koliku ja imam stimulaciju. Ufff...