Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Predmetni ispit

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A ovo, nebriga za tudje ocjene- jel vas briga ako na poslu netko ne radi, a ima 2x vecu placu, jel vas briga ako se netko upise u vrtic preko veze, a vase dijete vec tri godine nije upali, jel vas briga ako netko drugi u sustavu gdje svi imate ista prava bolje prolazi? I to vas nije briga? Pa ja mogu reci da mene je briga. Kad mi dijete nije upalo u vrtic, a od susjede je, bez pardona sam dosla u vrtic i trazila uvid u dokumentaciju- odjednom se naslo mjesta za nas.
    Samo još da dodam - što ti vrijedi maksimalna plaća ili stimulacija ako firma nema posla i plaće nema za nikoga???

Analogija u školi: ne mogu ti reći koliko mi se gadi to propitivanje pravde koje oduzima dragocjeno vrijeme od nastavnih sati, kad se klinci natežu s profesorima (i rodielji ponekad) umjesto da to vrijeme iskoriste na pametniji i svrsishodniji način... Moj mlađi je nažalost s ove svadljive strane plota. Nadam se da će se toga uspješno riješiti prije nego doraste do radnog mjesta jer to mu neće donijeti dobro. Iako se kod nas u firmi govori da šefovi natovare magare koje hoće tegliti, mene to nije smetalo. Najbolja nagrada je dobro obavljen posao. Kao što je cvijeta rekla - u školi ocjene dođu kao posljedica. U firmi plaća i stimulacija dolaze također kao posljedica. A ja iskreno vjerujem da se kod nas općenito ljudi previše pravdaju i zagledaju u tuđi tanjur, a premalo bi podmetali leđa. Svuda.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Potpis na zadnji post od Peterlin. Mene isto ne zanima koliku ko ima placu i koliko vise ili manje od mene radi za nju. Al mogu rec da je meni ok placa plus stimulacije dosla kao posljeduca mog rada i zalaganja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •