Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Servis Olympus fotoaparata

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Servis Olympus fotoaparata

Znate li gdje se nekoliko godina stari Olympus u Zagrebu može odnijeti na popravak?

Ovlašteni servis želi aparat poslati na popravak u Češku i to bi puno koštalo, a nismo sigurni da je riječ o velikom kvaru (mehanički se rasklimala sklopka).

Imate li ideje gdje bi se to Zagrebu i bližoj okolici dalo popraviti ili bar zatrražiti drugo mišljenje?

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledaj ovdje, servis u Ozaljskoj:

http://www.fotoelektronikservis.hr/kontakt.htm

Ja sam prije par godina nosila fotić na popravak, sad ponovo trebam popravak digitalca, a planiram odnijeti i stari analogni (čisto iz sentimentalnih - hrčak razloga) kojem je otišao mehanizam za premotavanje.

Servis još uvijek radi, samo trebaš nazvati isti dan kad planiraš otići tamo, da ne bi poljubila vrata (meni se već dogodilo)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj ovdje, servis u Ozaljskoj:

http://www.fotoelektronikservis.hr/kontakt.htm

Ja sam prije par godina nosila fotić na popravak, sad ponovo trebam popravak digitalca, a planiram odnijeti i stari analogni (čisto iz sentimentalnih - hrčak razloga) kojem je otišao mehanizam za premotavanje.

Servis još uvijek radi, samo trebaš nazvati isti dan kad planiraš otići tamo, da ne bi poljubila vrata (meni se već dogodilo)
    Hvala puno!

Našla sam ih na internetu, ali pitam ovdje baš zato da vidim tko ima direktna iskustva. Hug!

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, da se ne šokiraš, servis je u podrumu, cijeli taj haustor i prostor izgledaju vrlo opskurno

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    E da, da se ne šokiraš, servis je u podrumu, cijeli taj haustor i prostor izgledaju vrlo opskurno
    Hvala, to mi je info za brata - on dobro pozna taj kvart jer je nekada stanovao u tom kvartu. Snaći će se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •