Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Makcin antib. i lijecenje Urea urealyticum

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Makcin antib. i lijecenje Urea urealyticum

Molim vas vasa iskustva.
    Sa 8tt nadena mi je urea, sa 12tt sam dobila anitbiotik Makcin 500, 2x1, 7 dana.
    Kad sam popila zadnju tabletu, 3 dana poslije sam obilno prokrvarila sa ugruscima odnosno sa 14tt. Ostavljena sam na opservaciji do jutra. Beba je izvrsno
    Obavila sam kontrolu kod svoje lijecnice, ali ni ona ni u bolnici mi nisu mogli reci od kuda krvarenje... Njena pretpostavka da je razlog urea.

Imate li iskustva sa Makcinom i ureom? Jeste je uspjele rjesiti?

Pozzz

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas vasa iskustva.
    Sa 8tt nadena mi je urea, sa 12tt sam dobila anitbiotik Makcin 500, 2x1, 7 dana.
    Kad sam popila zadnju tabletu, 3 dana poslije sam obilno prokrvarila sa ugruscima odnosno sa 14tt. Ostavljena sam na opservaciji do jutra. Beba je izvrsno
    Obavila sam kontrolu kod svoje lijecnice, ali ni ona ni u bolnici mi nisu mogli reci od kuda krvarenje... Njena pretpostavka da je razlog urea.

Imate li iskustva sa Makcinom i ureom? Jeste je uspjele rjesiti?

Pozzz
    Nemam iskustva s ureaplasmom, ali imam s antibioticima.

Vidi s liječnikom da li bi ti pomogla tura probiotika uz terapiju, da sačuvaš crijevnu floru. Nešto ovakvo: http://www.waya.hr/savjeti-strucnjak...obavne-tegobe/
    (samo treba paziti da se probiotik uzima između antibiotika s razmakom od nekih 2-3 sata, a ne istovremeno)

Želim ti brzi oporavak i rješenje problema!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Samo mi je rojazol vaginalete dala u slucaju pojave glivica. Vidjet cu za probiotike s njom dr.tjedan. Narucena sam na kontrolni bris. Ona bas nije osoba od "unasanja optimizma" tako da sam vec poprilicno umorna od svega sto se moze dogoditi, na sto racunati...

Hvala ti

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam sa 12 tt imala ureu (10^3), pila antibiotik Makromicin (to je Sumamed) i stavljala 3 dana neke vaginalete (ne znam kako se zovu) i rijesila sam se uree.
    Bris u 28 tt opet pokazao ureu 10^3, sada koristim kremu za rodnicu 7 dana. Pa cu vidjeti na kontrolnom brisu kakvo je stanje.

Ali ima dosta slucajeva gdje su zene kroz cijeli trudnocu imale ureu, pa sve super proslo.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Cijelu trudnocu imala ureaplazmu,trii puta bila na razlicitim antibioticima,cak se i povecala. Mislim 10*4. Rodila u terminu,bez problema.
    E da i neke vaginalete,biljne,sam koristila(na preporuku gin). Bez rezultata.
    Krvarila u 8 i 16 tt,hematom,mirovala malo i bilo sve ok.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni je 10^4 izolirana. Nadam se najboljem. Slijedecu srijedu sam narucena na bris, taman 2tj.,od popijene zadnje tablete i u pon.,cemo znati nalaz.

Perla koliko si obilno krvarila u 16tt?
    Ja sam bas obilno, obilno onako uz izljeve... I sa ugruscima. Jedan je izasao sam, a drugi su oni ocistili.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

U 8-om tt svjeza krv,tada su uocena dva hematoma. U 16-om smedja krv,onako ostaci,ne bas obilno. Smedjarila oko tjedan dana,nakon toga sve ok.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni je sad smede, skoro pa crno , valjda bu prestalo

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo da vam se javim... 14 dana nakon popijenog Makcina, napravila sam kontrolni bris. Ureu sam izlijecila
    Nadam se da se nece vratiti... Muzu ionako slabo dajem pristup, a i kad dobije onda sa kondomom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •