-
Zaista si u lošoj situaciji i na kraju krajeva ta odluka mora biti tvoja i tvoga supruga. Dobro su te cure savjetovale da ovu informaciju držite čim više za sebe.
Prije xy godina bila sam u jako sličnoj situaciji-moja odluka je bila pobačaj jer kada sam sve stavila na vagu, koliko god mi je bilo teška ta odluka, zaključila sam da moja starija djeca zaslužuju stabilnu i zdravu majku. Čak i preporuka liječnika je bio prekid trudnoće obzirom na moje zdravstveno stanje tada-trudnoća bi 99% bila iznesena bez problema po bebu ali trudonoća i sve što slijedi poslije bi bilo vrlo teško za mene. Na kraju priče, kad je odluka već bila donešena kod zadnjeg pregleda je ustanovljeno da se plod u 8 tt prestao razvijati. Morala sam i na čišćenje koje sam, iako to nije bio abortus osobno tako doživjela. Lagala bih kad bih rekla da mi je bilo lako, osjećala sam ogromnu krivnju no znala sam da je moja odluka bila ispravna i mirna sam što se toga tiče.
Svakako se posavjetuj sa liječnikom, on će ti svakako dati najrealniji savjet što se tvog zdravlja tiče. Najvažnije je da ti sa sobom budeš na sigurnome oko te odluke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma